Controlerul seria R5 pentru relee semiconductoare

by donpedro

În oferta firmei Transfer Multisort Elektronik au fost incluse controlerele din seria R5 destinate reglării puterii receptoarelor de energie electrică rezistive sau rezistive-inductive, prin intermediul releelor semiconductoare de tip SSR sau prin conectarea directă a sarcinii. Ele realizează un control de grup (pentru controlul releelor SSR cu cuplare în zero tensiune) – modelul R5-G-10 sau de fază (pentru controlul releelor SSR cu cuplare în orice moment) – modelul R5-P-10. Ambele tipuri îşi găsesc utilizarea în circuitele de reglare a:
– temperaturii cuptoarelor electrice,
– maşinilor de sudat liniare sau prin puncte,
– tensiunii părţii primare a transformatoarelor,
– nivelului de iluminare,
– vitezei de rotaţie a ventilatoarelor, agitatoarelor etc.
Pentru aceste modele, tipul semnalului de control de intrare poate fi selectat cu ajutorul întrerupă­torului DIP amplasat în interiorul dispozitivului.
Accesul la întrerupătoarele de configurare este posibil după scoaterea capacului dreapta al carcasei închise cu clichet. Semnalul de control de intrare se poate alege dintre semnalele: 0-5Vdc; 0-10Vdc; 0-20mA; 4-20mA; potenţio­metru 10kΩ. Controlerele din seria R5 au dimensiuni de 23 × 62 × 63 mm, care, cu o putere consumată de controler mai mică de 2,5VA şi o masă proprie de 67g, fac din acestea nişte dispozitive universale, care pot fi folosite în diferite aplicaţii care necesită gabarite mici şi un consum de putere redus. Ambele modele sunt fixate în carcase din material sintetic adaptat montării pe şină DIN.

Transfer Multisort Elektronik
tme@tme.ro
www.tme.ro

Adaugă un comentariu