Comunicaţii wireless M2M

by donpedro

Comunicaţia GSM M2M (maşină-la-maşină) constă în utilizarea tehnologiilor wireless de date pentru a furniza legături performante şi economice între sisteme, echipamente la distanţă şi utilizatori. Tehnologia Sony Ericsson M2M permite accesul în orice moment şi în orice locaţie la reţelele şi dispozitivele GSM. Produsele M2M distribuite de Sony Ericsson sunt în mod special optimizate pentru comunicaţii M2M. Flexibile, uşor de integrat, proiectate pentru performanţă şi funcţionare fără erori, bazate pe standarde deschise, aceste dispozitive pot funcţiona perioade îndelungate fără a necesita intervenţii, şi asigură un acces rapid şi economic la reţeaua mondială de comunicaţii.
Sunt disponibile trei categorii generale de produse: Terminale GSM, Dispozitive Radio GSM şi Module CDMA şi GSM pentru uz exterior. Kitul universal de dezvoltare Sony Ericsson pentru produse M2M permite integratorilor să dezvolte şi să testeze aplicaţii la o scară limitată. Deoarece este proiectat pentru a fi folosit atât pentru dispozitivele / modulele radio GSM cât şi CDMA, integratorii de sisteme trebuie să se familiarizeze doar cu un singur mediu de dezvoltare.

Domenii de aplicare
Industria auto şi navală
Dacă se deplasează, atunci este măsurabil şi uşor de urmărit. M2M oferă soluţii wireless fiabile pentru monitorizarea şi managementul vehiculelor individuale sau a mai multor automobile. Fie că trebuie să planificaţi logistica sau managementul transporturilor de marfă sau să asiguraţi securitatea maşinii personale, tehnologia M2M vă permite să păstraţi totul sub control.

Telemetrie
Faceţi ca informaţia să lucreze pentru dumneavoastră! Aplicaţiile wireless M2M – facilitate de comunicaţiile fără erori – asigură un management mult mai facil al datelor. Astfel se pot colecta de la distanţă informaţii de service sau de mentenanţă, se pot actualiza zilnic informaţiile publice despre companie şi multe altele – operare facilă, fără erori, fără cabluri.

Acces mobil la Internet
Acces wireless de mare viteză la Internet – oriunde aţi fi. Gama largă de plăci Sony Ericsson PCI şi PCMCIA pentru computere personale oferă aceleaşi capabilităţi de care dispuneţi la birou pe laptop, PDA sau handset mobil. Fără compromisuri, fără cabluri.

Dispozitive Radio GSM
Un dispozitiv ‘radio’ care permite comunicaţii wireless prin folosirea reţelei publice GSM. O multitudine de facilităţi integrate, cost scăzut, structură robustă şi compactă, interfaţare şi conexiune la antenă facilă şi flexibilă, management simplu al dispozitivului prin comenzi standard AT, kit integrat pentru aplicaţii SIM – Modulele radio Sony Ericsson M2M furnizează legături de comunicaţie pentru aplicaţii fixe şi mobile.

* Nivelele de semnal nu sunt conforme interfeţei standard RS232. Pentru adaptare trebuie utilizat un dispozitiv hardware de conversie a nivelelor electrice.
** Specificaţiile sunt preliminare şi pot fi modificate fără înştiinţare prealabilă

Terminale GSM
Terminalele de comunicaţie de tip stand-alone, care nu necesită integrare într-un sistem gazdă. Conexiunea directă RS232, portul audio, cititorul de card SIM integrat şi conexiunea simplă la antenă fac ca aceste terminale să fie foarte uşor de implementat şi întreţinut.

Module GSM pentru exterior
Robuste şi performante – concepute special pentru utilizarea în cadrul aplicaţiilor auto, aceste tipuri de module robuste pot fi folosite în orice mediu datorită funcţionării fără întreruperi dovedită în condiţii neprielnice. Asigurând o rezistenţă sporită la şocuri şi vibraţii şi o gamă largă de temperaturi de operare, aceste module asigură o funcţionare fără erori indiferent de cât de pretenţios este mediul ambiant.

Nivelele de semnal nu corespund standardului RS232. Pentru adaptare trebuie utilizat un dispozitiv hardware de conversie a nivelelor electrice.

Accesorii pentru produse GSM
Comet Electronics distribuie un set complet de accesorii necesare în vederea utilizării în orice condiţii a modulelor şi terminalelor GSM.

COMET electronics
office@comet.srl.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu