COMPEC prezintă Red Pitaya – instrumentul de măsurare open-source

by donpedro

Keywords: testare şi măsurare, produse noi, red pitaya, aparat măsurare, aparat control, osciloscop

Nr. stoc RS: 800-7403

Red Pitaya este un proiect open source dezvoltat în jurul unui instrument de măsurare reconfigurabil de mărimea unei cărţi de credit (dimensiuni: 107 mm × 60 mm × 21 mm). El poate înlocui numeroase instrumente de măsurare şi control de laborator.
Red Pitaya este un dispozitiv ce se ataşează într-o reţea şi este bazat pe un sistem de operare Linux. El include tehnologie de achiziţie şi generare semnal de radio-frecvenţă, FPGA, procesare de semnal digital DSP şi procesare CPU. Red Pitaya permite acum tuturor să utilizeze tehnologii anterior disponibile doar în laboratoarele de cercetare şi în industrie.
Dispozitivul Red Pitaya este echipat cu soclu Micro USB cu scop de conectare, un soclu de memorie Micro SD pentru card de memorie, un conector RJ45 pentru conectare la internet şi un conector USB pentru dispozitive USB standard.
Reprezentând câteva instrumente de măsurare într-o singură unitate mică, osciloscopul bazat pe PC este mai uşor şi mai portabil decât echipamentele de testare şi măsurare tradiţionale. Astfel, un inginer de teren poate avea la îndemână un laborator complet de electronică, încărcat pe un laptop.

COMPEC vă pune la dispoziţie şi o serie de accesorii pentru Red Pitaya: sursă de tensiune (nr. stoc: 765-3311), sondă osciloscop (nr. stoc: 729-6649), adaptoare SMA-BNC (nr. stoc: 761-9985), card de memorie Micro SD (nr. Stoc: 695-7321).

Aurocon COMPEC
Bd. Theodor Pallady, Nr. 287, Sector 3, Bucureşti

Tel: 021.304.62.33
Fax: 021.304.62.34
compec@aurocon.ro
www.compec.ro
www.rsromania.com

S-ar putea să vă placă și