Circuite de putere IGBT

by donpedro

Bogata ofertă de semiconductoare a firmei Aurocon COMPEC cuprinde circuite pentru o gamă largă de aplicaţii, inclusiv circuite pentru aplicaţii de mare putere, precum componente IGBT de la producători renumiţi ca Fairchild, International Semiconductors şi IXYS.

IGBT 600V 30A Scurtcircuit 1,5V TO220


• Status RoHS: Conform

• Nr. stoc RS: 769-5810
• Marca: ON Semiconductor
• Cod de producător: NGTG15N60S1EG

Tranzistorul bipolar cu poartă izolată sau IGBT este un semiconductor de putere cu trei terminale, remarcabil prin randamentul ridicat şi comutaţia rapidă. IGBT-ul combină caracteristicile de comandă pe poartă ale MOSFET-urilor cu capabilitatea de curent ridicat şi tensiune mică de saturaţie a tranzistoarelor bipolare prin combinarea într-un singur dispozitiv a unei porţi FET izolate pentru intrarea controlului cu un tranzistor ca şi comutator.

Caracteristici tehnice
Tip canal: N
Curent maxim de colector (continuu): 30A
Configuraţie: Colector dual
Tensiune maximă emitor – colector: 600V
Tensiune maximă poartă – emitor: ±20V

IGBT 650V 75A cu canal de oprire câmp TO247AB


• Status RoHS: Conform
• Nr. stoc RS: 774-1067
• Marca: Fairchild Semiconductor

• Cod de producător: FGH75T65UPD

Dispozitivul utilizează noua tehnologie IGBT cu canal de oprire câmp de la Fairchild. Această nouă serie de IGBT-uri oferă performanţe optime pentru invertoare solare, UPS-uri şi generatoare de putere digitale, în care sunt esenţiale conducţia scăzută şi pierderile mici de comutaţie. Aplicaţii: invertoare pentru captare energie solară, UPS, generatoare de putere digitale.

Caracteristici tehnice
Tip canal: P
Curent maxim de colector (continuu): 150A
Configuraţie: Single
Tensiune maximă colector – emitor: 650V
Tensiune maximă poartă – emitor: ±20V

Dispozitivele IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor) sunt potrivite pentru numeroase aplicaţii de elec­tronică de putere, în special în drivere trifazate sau servo PWM, necesitând un domeniu de control dina­mic ridicat şi zgomot redus.
Ele pot fi utilizate de asemenea în surse de tensiune neîntreruptibile (UPS), surse de tensiune în comutaţie (SMPS), şi alte circuite de putere necesitând viteze de comutaţie repetitive ridicate.

Aurocon Compec
www.compec.ro

Adaugă un comentariu