Câștigați un depanator in-circuit MPLAB PICkit 4 produs de Microchip

by donpedro

Depanatorul produs de Microchip MPLAB PICkit 4 permite depanarea și programarea rapidă și ușoară a microcontrolerelor flash PIC® și dsPIC®, utilizând puternica interfață grafică cu utilizatorul a mediului de dezvoltare MPLAB X IDE (Integrated Development Environment).
MPLAB PICkit 4 programează mai repede decât predecesorul său (datorită microcontrolerului SAME70 pe 32-biți/300MHz) și este pregătit să suporte multe dintre microcontrolerele PIC și controlerele de semnal digital dsPIC. Pe lângă o plajă mai largă a tensiunii țintă, PICkit 4 suportă interfețe avansate, precum JTAG cu 4-fire și SWD (Serial Wire Debug) cu streaming Data Gateway, fiind în același timp compatibil cu plăci demo, extensii de conectori și sisteme țintă care utilizează JTAG cu 2-fire și ICSP.
MPLAB PICkit 4 se conectează la PC-ul utilizatorului printr-o interfață USB 2.0 de mare viteză și poate fi conectat la placa țintă printr-un conector SIL (Single In-Line) cu 8-pini. Conectorul utilizează doi pini I/O ai dispozitivului și linia de reset pentru implementarea depanării în circuit și a programării seriale in-circuit (ICSP™).
În prezent, depanatorul/programatorul In-Circuit MPLAB PICkit 4 suportă multe, dar nu toate microcontrolerele PIC și controlerele de semnal digital dsPIC, dar este actualizat continuu pentru a adăuga suport pentru dispozitive noi.

Pentru a avea șansa de a câștiga un depanator In-Circuit MPLAB PICkit™ 4 produs de Microchip, accesați pagina:
http://page.microchip.com/E-Azi-PICkit-4.html și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu