Carcase de plastic

by donpedro

Firma Bernic vă oferă, prin noi, o diversitate de carcase din plastic pentru aplicaţii industriale, instrumente, accesorii de calculator, echipamente de laborator, echipamente de control şi altele.

Într-o prezentare scurtă, aceste tipuri de carcase sunt:

Seria de carcase modulare, pentru montare pe şină DIN

Aceste carcase sunt destinate aplicaţiilor moderne, cum ar fi, de exemplu, sursele de alimentare, convertoare/adaptoare de semnal, module pentru automatizări descentralizate.
Construcţia acestor carcase permite o fixare uşoară pe şină, doar prin apăsare. Modelele au spaţiu pe orizontală pentru un singur cablaj imprimat. Vertical faţă de acest cablaj imprimat se pot fixa mai multe cablaje imprimate, ce permit utilizarea componentelor care cer o lăţime mai mare (transformatoare, relee). Partea superioară este construită într-o manieră flexibilă, pentru a se putea poziţiona conectori, comutatoare şi LED-uri. Carcasele pot suporta curenţi până la 25A.

Seria 200

Seria 200

Corespunde specificaţiilor IP65 şi se caracterizează printr-o gamă variată de dimensiuni. Etanşarea dintre partea superioară şi cea inferioară se face cu ajutorul unei garnituri, astfel neexistând posibilitatea pătrunderii umezelii şi a prafului în interiorul carcasei.
De asemenea, trebuie precizat că există atât variante cu capac transparent, cât şi cu capac opac.

Seria 2000

Seria 2000

Această serie conţine carcase pentru birou. Cele 4 părţi componente ale acestor carcase sunt: partea superioară, partea inferioară, panoul frontal şi cel din spate.
Această serie este concepută pentru echipamente periferice de calculator, dispozitive medicale, echipamente de laborator, dispozitive de măsură, echipamente de control şi alte tipuri de electronice. Sunt fabricate din materiale care îndeplinesc cerinţele UL94-V0.

Seria 1000

Seria 1000

Carcasele din seria 1000 sunt fabricate în conformitate cu cerinţele IP65. Această serie poate fi considerată o variantă mai ieftină a seriei 200. Aceste carcase sunt fabricate din ABS şi în conformitate cu standardul UL94-V0.

Un stoc foarte variat de carcase din plastic Bernic vă stă la dispoziţie în Magazinul nostru de desfacere şi prezentare, situat în Str. Maica Domnului Nr. 45 S2 Bucureşti.
Pentru rezervări sunaţi la: 021-619.30.69
Pentru comenzi on-line, accesaţi: syscomelco@syscom.ro• ieăiri pe 2 canale în cuadratură cu puls de index;

S-ar putea să vă placă și