Bluetooth se descurcă şi acolo unde cablul nu reuşeşte

by donpedro

Tastaturi, afișaje, senzori şi alte dispozitive pot fi conectate prin modulele Bluetooth chiar şi fără cabluri.
De multe ori, este mai practic să interconectăm dispozitivele prin wireless. Fie că avem nevoie de un simplu transfer al valorilor unui senzor fie că trebuie să realizam o comunicare mai complexă de date între două dispozitive, modulele Bluetooth se vor descurca fără o dezvoltare îndelungată. Tehnologia Bluetooth, cu un interval de distanţă de la 10 până la 100 de metri (Clasa 1) servesc multor scopuri şi multor situații în care conectarea prin cablu nu este dorită sau chiar imposibilă.
Modulele Bluetooth de la compania Rayson au la bază cipuri Bluetooth de la renumita companie CSR care determină caracteristicile principale ale unui anumit modul. În stoc avem mai multe tipuri, de exemplu BTM-112 (Clasa2) sau BTM-222 (Clasa 1).
Modulele au propriile lor firmware, deci nu este necesar să cunoașteți în detaliu funcționalitatea unui anumit cip Bluetooth, iar pentru majoritatea aplica­țiilor este suficient să utilizați comenzile de con­figurație trimise prin portul UART.
Versatilitatea modulelor rezultă în principal din faptul că ele pot transfera orice date şi de aceea ele pot fi utilizate pentru controlul perifericelor, transmisiei audio etc. şi în orice loc în care intervalul de distanţă şi viteza de transfer a datelor înscrise în protocoalele Bluetooth sunt suficiente.

Avantaje / Caracteristici:
• Module Bluetooth universale
• Potrivite pentru transferul de date şi voce…
• Utilizare simplă
• Preț competitive

Dacă sunteţi interesaţi de produsele Rayson, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și