A şasea generaţie a cardurilor Apacer CF atinge aproape viteza SATA

by donpedro

Dacă aveți nevoie de un dispozitiv fiabil şi rapid de stocare a datelor, atunci nu trebuie să ignorați seria Apacer CF6.

Printre dispozitivele de stocare, cardurile CF (CompactFlash) sunt foarte populare pentru dispozitivele integrate în domenii cum ar fi cel medica­l, militar, jocuri, automotiv şi aplicații POS datorită rentabilității, fiabilității şi stabilității lor.
Ultima generație Apacer a cardurilor de memorie CF, Cardurile Industriale CF6, sporește semnificativ eficienţa transmiterii de până la 115/80 MB/ secundă, atingând viteza interfeței SATA, în comparație cu predecesorii lor.
Noua serie extinde considerabil şi capacitatea cardurilor de până la 128GB, transformând-o în cea mai bună alegere pentru stocarea industrială pe calculator şi automată.
Cardul de memorie Apacer din seria CF6 este disponibil în capacități de la 16GB la 64GB într-un cip SLC fiabil şi extrem de competitiv şi în capacități de la 8GB la 128GB cu cipul MLC la preț redus. Ambele serii de produse operează stabil în medii de temperatură industrială (-40°C – 85°C), permițându-i sistemului să acceseze datele fiabil chiar şi la temperaturi extrem de ridicate sau de scăzute, ceea ce garantează durata de viață a produselor. În plus, pentru a spori acuratețea datelor, cardurile industriale Apacer CF6 suportă şi funcția 72-biţi ECC, funcția de egalizare a uzurii şi S.M.A.R.T. (Tehnologie de Auto-Monitorizare, Analiză şi Raportare), toate acestea mărind substanțial fiabilitatea produsului.

În privința securității datelor, cardurile industriale Apacer CF6 din Seria Premium vin cu o funcție opțională de Protecție a Scrierii (seria Premium). Aceste carduri de memorie CF sunt prevăzute cu un Comutator de Blocare situat în partea de jos, permițând clienților să blocheze cardurile de memorie CF înainte de livrarea sistemului.
Utilizatorii nu pot decât citi datele, eliminând astfel riscul ștergerii accidentale a datelor cauzată de utilizarea neglijentă şi protejând datele confidențiale împotriva modificării nedorite.
Apacer oferă şi alte serii de Carduri industriale Compact Flash (seriile CF3 şi CF5) acestea fiind de asemenea adaptate pentru o varietate de aplicații şi cerințe ale clienților.

Avantaje / Caracteristici:

• Carduri de memorie CF ce întrunesc CFA 6.0
• PIO6, multiword DMA4, Ultra DMA6, PCMCIA UDMA 5
• Capacități de 12, 32, 64 GB şi 128 GB
• Citire / scriere cu o viteză de până la 115/80 MB/ sec
• BCH ECC încorporat capabil să repare până la 72 biţi/1kB
• Disponibil ca SLC şi MLC
• Detector ȋncorporat de tensiune
• Managementul puterii
• Tensiune de alimentare de 3,3 sau 5V

Dacă sunteţi interesaţi de produsele APACER, vă rugăm să ne contactaţi la +40 31 221 0209, info@soselectronic.ro.

SOS electronic
www.soselectronic.ro

S-ar putea să vă placă și