Fire de lipit Cynel

Punct de topire scăzut de numai 138°C.

by gabi

Staniul este utilizat în mod obișnuit ca o componentă a aliajelor de lipire, utilizate pentru a îmbina componentele electronice pe plăcile cu circuite imprimate. Staniul facilitează crearea de conexiuni permanente și conductive între componente și este disponibil în multe tipuri și varietăți. Astăzi, ne uităm la gama de lianți Cynel pentru temperaturi scăzute.

Lianți pentru temperaturi scăzute

Dintre numeroasele produse disponibile pe piață, merită remarcați adezivii pentru temperaturi scăzute, care permit (după cum sugerează și numele) îmbinarea componentelor fără a le expune la temperaturile ridicate care însoțesc, de obicei, procesul de lipire. O astfel de soluție poate fi deosebit de utilă la asamblarea componentelor sensibile la căldură sau în aplicații în care nu numai componentele, ci și împrejurimile acestora pot fi sensibile la temperaturi ridicate. Un producător de lianți pentru temperaturi scăzute este Cynel, ale cărui produse sunt disponibile la TME.

Sârmă de lipit cu diametrul de 0,5 mm

Printre produsele pentru temperaturi scăzute ale producătorului, există mai multe propuneri cu un punct de topire de până la 138°C. Acest liant este fabricat dintr-un aliaj de bismut 57%, staniu 42% și argint 1% (Bi57Sn42Ag1), de asemenea, ecologic datorită absenței plumbului. Acest lucru îl face potrivit atât pentru uz industrial, cât și pentru amatori. În plus, acest material este un fir fără miez, adică lipsit de orice flux. Staniul este disponibil pe bobine de 25 g sau 100 g, iar diametrul sârmei este de 0,5 mm, 0,7 mm, 1 mm sau 1,25 mm, ceea ce ne permite să selectăm liantul în funcție de preferințele noastre.

Oferta Cynel la TME

Cynel Unipress este specializată în producția de sârme de lipit multi-core, fabricate folosind tehnologia de formare la presiune înaltă. Catalogul TME oferă fire de lipit și fluxuri de la această marcă.

Text elaborat de Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu