Serviciul de realizare a cutiilor mici – G-Box – reduce costul aplicaţiilor de volum mic

by donpedro

Elma Electronic anunţă un nou design particularizat şi serviciu de producere pentru cutiile mici, dorit cu scopul de a reduce costul volumelor mici, şi în acelaşi timp de a oferi flexibilitate a zonelor decupate, a materialului, a culorii, a montajului şi dimensiunii. Datorită facilităţilor oferite de tăierea cu laser şi dispozitivului propriu de ştanţare, pot fi realizate economic pentru cantităţi chiar şi de 20 piese, cutii particularizate în ceea ce priveşte interfeţele, elementele de răcire şi chiar decupajele pentru ecrane. Aceasta face ca serviciul G-box să fie ideal pentru companii ce dezvoltă prototipuri sau serii mici, în special acolo unde nu există capacitate proprie de prelucrare a metalului. Cutiile G pot fi furnizate în orice dimensiune şi în orice culoare RAL, pentru a se potrivi cerinţelor individuale fiecărui proiect.
Toate tipurile de cutii sunt uşor de asamblat şi au un număr mic de componente. Acum chiar şi aplicaţiile de automatizare şi sisteme complete de volum mic pot fi proiectate fără cutii standard, permiţând o imagine mai puternică a firmei atunci când este necesară o cutie desktop, una cu montare pe perete sau cu montare pe şină C. Ca şi toate produsele Elma, calitatea este asigurată conform ISO 9001:2000. Cutiile G pot fi realizate din oţel, oţel galvanizat, oţel cromat, aluminiu sau aluminiu acoperit cu plastic. Echipamentul nostru galvanic permite protecţii suplimentare EMC oferite de tratamentul Alodine. Anodizarea aluminiului este oferită ca standard în culorile roşu, galben, albastru, negru sau transparent. Tabla poate fi finalizată cu galvanizare, vopsire, acoperire cu pulbere sau cromare, silk screening sau o combinaţie a acestora. Suplimentar decupajelor pentru conectori, comutatoare şi indicatoare uzuale, pot fi respectate şi cerinţe individuale, precum: perforaţii de ventilaţie, decupaje pentru ventilatoare şi chiar ecrane TFT. Acest lucru se datorează dispozitivelor noastre de tăiere cu laser. Pot fi de asemenea respectate şi alte cerinţe speciale, ca: protecţie IP, EMC sau rezistenţă la coroziune.
Serviciul G-box este construit pe baza sistemul deja existent al Elma pentru design particularizat de cutii mari, sertare şi panouri, aducând experienţa dovedită a specialiştilor Elma şi către sectorul cutiilor mici. În plus faţă de cutia propriu-zisă, serviciul G-box poate include şi panouri particularizate şi completa montare a hardware-ului.

elma electronic românia info@elma.ro www.elma.ro

S-ar putea să vă placă și