OCTOMBRIE
• 28-29 octombrie – Introducere în Citrix MetaFrame XP
• 30-31 octombrie – AMP Netconnect ACT II “Certifying and troubleshooting premises cabling systems”
NOIEMBRIE
• 4-6 noiembrie – Allied Telesyn – Setarea şi configurarea reţelelor complexe (Inginer de Sistem Certificat)
• 11-15 noiembrie – Linux System Administration
• 18-20 noiembrie – Linux Network Infrastructure
• 21-22 noiembrie – AMP Netconnect ACT III “Designing Premises Cabling Systems”
• 25-26 noiembrie – Linux Network Services
DECEMBRIE
În perioada 2-20 decembrie, se vor organiza cursurile Upgrade AMP ACT I, OpenServer şi UnixWare. Datele de desfăşurare se vor stabili în funcţie de solicitările clienţilor pentru un curs sau altul.
Înscrieri, reduceri de preţ şi alte informaţii utile:
1. Toate sesiunile de training se vor desfăşura în intervalul 9,00 – 18,00 la sediul GENESYS (Bd. Dimitrie Pompei nr. 8, etaj 3, Platforma Pipera – Clădirea FEPER, sector 2, Bucureşti).
2. Preţul fiecărui curs include training kit-ul, manualul de curs, masa de prânz, diploma de certificare. Toate celelalte cheltuieli (transport, cazare, etc.) vor fi suportate de către fiecare participant.
3. Modalitatea de plată: în prima zi a cursului, cursanţii vor primi factura fiscală (în lei, la cursul BNR din ziua facturării). Plata se poate face prin ordin de plată sau cash.
4. REDUCERI DE PREŢ:
> Pentru studenţi, se acordă o reducere de 50%, din preţul fără TVA al fiecărui curs.
> Pentru grupuri de 6 persoane, se acordă o reducere de 10%, din preţul fără TVA al fiecărui curs.
> Companiile şi persoanele fizice care doresc să participe la mai multe cursuri sau cu mai mulţi cursanţi la un curs (6 “om-cursuri” sau mai multe) sunt rugate să ne contacteze pentru a afla cuantumul reducerilor, calculate în funcţie de numărul de cursuri/cursanţi şi de tipul cursului.
5. Companiile vor intra în posesia certificărilor originale în maximum 30 de zile de la data participării la curs.
6. Pentru a se putea desfăşura o serie de curs, trebuie să existe cel puţin 4 persoane înscrise. După ce se primesc primele 4 înscrieri, GENESYS va stabili de comun acord cu toţi cursanţii înscrişi o dată de desfăşurare, dată care va fi comunicată celor care doresc să se mai înscrie ulterior. Rezervarea locurilor se va efectua în ordinea primirii înscrierilor (în limita locurilor disponibile). GENESYS îşi rezervă dreptul de a modifica programarea cursurilor sau de a le anula şi se obligă să anunţe orice modificare în timp util. Puteţi consulta programul actualizat al cursurilor, accesând www.genesys.ro (secţiunea “Cursuri şi atestări”).
Tematicile cursurilor
AMP ACT II “CERTIFYING AND TROUBLESHOOTING PREMISES CABLING SYSTEMS”
Prin parcurgerea AMP ACT II, tehnicienii vor putea soluţiona problemele ridicate de testarea, certificarea şi documentarea sistemelor de cablare instalate, în conformitate cu standardele în vigoare.
Cursul abordează două tematici majore:
– certificarea şi documentarea unui sistem de cablare;
– depanarea problemelor survenite în instalarea sistemelor de cablare.
Allied Telesyn – Setarea şi configurarea reţelelor complexe (Inginer de Sistem Certificat) (CODE: CASE/RS)
Cursul oferă instrumente pentru setarea şi configurarea reţelelor complexe realizate cu routere Allied Telesyn. Este conceput să furnizeze participanţilor ocazia de a testa practic şi de a căpăta cunoştinţele necesare pentru administrarea şi depanarea routerelor Allied Telesyn în aplicaţii de nivel mediu şi înalt.
Sunt necesare câteva cunoştinţe prealabile şi anume:
– cunoştinţe temeinice de networking, adrese IP şi protocoale de rutare;
– cunoştinţe temeinice de configuraţii de bază utilizând routere Allied Telesyn;
– recomandăm parcurgerea în prealabil a cursurilor Allied Telesyn – Routere şi Switchuri Layer 3 (Instalator Certificat)
Cursul este recomandat pentru:
– tehnicieni Allied Telesyn;
– tehnicieni de un înalt nivel tehnic;
– administratori de reţele.
Linux System Administration
www.caldera.com/education/courseware/lsa.html
Cursul expune operaţiile de bază de instalare şi administrare pentru funcţionare şi integrare a sistemului Linux în mediul IT. Se prezintă KDE Desktop, interfaţa pentru linia de comandă şi documentaţia disponibilă, precum şi activităţile de întreţinere zilnică cum ar fi administrarea grupurilor şi utilizatorilor, administrarea sistemului de fişiere etc.
Activităţile de administrare sunt demonstrate utilizând atât linia de comandă cât şi interfaţa grafică Webmin. La finalul cursului, inginerul de sistem va avea cunoştinţe extinse despre activităţi uzuale pe sistemul Linux, inclusiv administrarea proceselor, a sistemului de fişiere, salvarea datelor şi administrarea imprimantelor.
Linux Network Infrastructure
www.caldera.com/education/courseware/lni.html
Linux Network Services
www.caldera.com/education/courseware/lns.html
Introducere în Citrix MetaFrame XP
Cursul cuprinde noţiuni despre Microsoft Windows 2000 Terminal Services şi Citrix MetaFrame XP 1.0 for Windows.