Philips Semiconductors lansează primul comutator crosspoint asincron, de mică putere, 68 x 68

by donpedro

Philips Semiconductors a anunţat lansarea comutatorului crosspoint asincron de mică putere de 3,2 Gbps, 68 x 68 TZA2080 cu o performanţă mai bună a jitterului decât celelalte produse similare de pe piaţă. Ca furnizori de servicii Internet (ISP), companiile de telecomunicaţii şi operatorii de reţea îşi vor îmbunătăţi infrastructura de reţea pentru noua generaţie de servicii de comunicaţii de date interactive, cu fluxuri media şi de bandă largă, nevoia de comutatoare crosspoint care rutează date fiind în creştere exponenţială. TZA2080 cu consum redus de la Philips Semiconductors (un consum tipic de 8 W la putere nominală) reduce semnificativ costurile datorate energiei, iar performanţele sale de jitter superioare permit comutarea sigură de date, fără necesitatea unei logici externe de re-timing.
TZA2080, cu operare non-bloking, 68 x 68 de puncte (rutare simultană de intrări multiple către ieşiri multiple), este proiectat pentru utilizarea în topologii diverse de comutare, inclusiv medii Clos multi-switch. Setul său bogat de caracteristici, care include polarităţi programabile pentru intrări şi ieşiri, ieşire programabilă în tensiune, moduri power-down pentru intrările neutilizate şi monitorizare “loss-of-activity”, îl fac ideal pentru utilizarea într-un domeniu larg de aplicaţii de reţea, cum ar fi comutatoare cross-connect digitale de bandă largă, comutatoare cross-connect optice, MTNs (Metropolitan Transport Networks – reţele din fibre care distribuie servicii digitale între oraşe) şi reţele video digitale.
Suportul pentru moduri unicast, multicast şi broadcast face TZA2080 potrivit pentru practic orice tip de reţea point-to-point sau point-to-multipoint. Sensibilitatea de intrare de 80 mV vârf la vârf şi ieşirea programabilă în tensiune (de la 100 mV la 1,6 V vârf la vârf) permite optimizarea nivelelor de semnal din reţeaua de comutare şi reduce necesitatea de reglaje exterioare. Logica de testare JTAG a cipului permite testarea în aplicaţii in-situ, făcând astfel mai uşoară testarea reţelei şi diagnosticarea defecţiunilor, reducând astfel costurile de întreţinere a reţelei.

Adaugă un comentariu