Farnell lansează o nouă carte electronică “Industry 4.0” care prezintă opiniile experților mondiali din industrie

The Innovation Experts − Seria a 2-a: Industrie 4.0 și viitorul producției cuprinde opiniile experților globali de top cu privire la viitorul Internetului industrial al lucrurilor (IIoT) și al tehnologiilor conexe.

by gabi

Farnell a lansat o nouă carte electronică intitulată “The Innovation Experts – Series 2: Industry 4.0 and the Future of Manufacturing”. Cartea electronică împărtășește opiniile experților globali, printre care se numără Omega, Schneider Electric, Advantech, ABB, Red Lion Controls și Eaton, cu privire la progresul Internetului industrial al lucrurilor (IIoT) și al tehnologiilor conexe.

Cartea electronică oferă informații exclusive pentru constructorii de panouri, integratorii și proiectanții de sisteme, inginerii industriali și electroniști, inclusiv cei implicați în întreținere și reparații, care doresc să fie la curent cu cele mai recente tendințe, produse, instrumente și aplicații pentru Industrie 4.0.

“Tehnologia de automatizare și control industrial se dezvoltă rapid odată cu creșterea numărului de dispozitive conectate prin intermediul IIoT. Deși mulți dintre clienții noștri consideră că Industrie 4.0 este complexă și dificil de implementat în situri industriale dezafectate, există o mulțime de soluții hardware și software care intră pe piață și sunt gata pentru utilizare, permițând inginerilor să creeze noi produse și sisteme capabile să îmbunătățească semnificativ eficiența fabricilor” spune Simon Meadmore, Vicepreședinte al departamentului de Management al Produselor și Furnizorilor la Farnell. “Am intervievat experți de la unii dintre cei mai mari producători de echipamente industriale din întreaga lume pentru a descoperi modul în care aceștia au introdus noile tehnologii în unitățile lor de producție și ale clienților lor pentru a îmbunătăți performanța și a genera un randament pozitiv al investițiilor. Sperăm că amploarea cunoștințelor tehnice împărtășite în această carte electronică îi va ajuta pe clienții noștri să elimine barierele și să adopte noi tehnologii pentru a permite inovarea.”

Cartea electronică oferă informații valoroase pentru cei care planifică noi proiecte de digitalizare pentru proiectarea și întreținerea echipamentelor industriale, robotică și fabrici inteligente. Printre subiectele cheie se numără:

  • Trecerea la Industrie 4.0 folosind măsurători noi și existente – Omega Engineering oferă sfaturi de specialitate pentru a ajuta companiile de procesare și producție să adopte principiile Industriei 4.0 prin adoptarea digitalizării. Omega împărtășește modalități inovatoare de modernizare a sistemelor de instalații existente cu soluții cruciale pentru a capta informații în timp real în fabrică. Companiile vor învăța despre monitorizarea și controlul la periferie, cum să identifice noi mecanisme de analiză a datelor mari și de ce este important să se efectueze evaluări critice ale proiectelor pilot înainte de a se angaja în instalarea unui sistem complet.
  • Alinierea sustenabilității, a strategiei de afaceri și a parteneriatelor cu Industrie 4.0 – Schneider Electric oferă o prezentare exclusivă a abordării inovatoare a companiei în dezvoltarea de noi soluții tehnologice pentru IIoT, inclusiv modul în care învățămintele cheie sunt transmise direct către clienți. Inginerii și managerii de instalații vor fi împuterniciți să ia decizii mai inteligente și adesea autonome, care pot eficientiza procesele și accelera transformarea spre succesul digital.
  • Integrarea este poarta de acces pentru deblocarea Industriei 4.0 – Advantech explică în ce fel o politică de lungă durată de adoptare a arhitecturii deschise a permis noi abordări în ceea ce privește integrarea activelor, managementul energiei, transformarea digitală, monitorizarea și analiza în timp real. Companiile vor afla despre necesitatea unor parteneriate de afaceri strategice și despre importanța angajării unei noi generații de ingineri pentru a menține un avantaj competitiv.
  • Îndeplinirea automatizării proceselor cu ajutorul proiectării și al analizei – Eaton prezintă modul în care companiile pot optimiza procesele cu ajutorul proiectării inovatoare și al analizei de tip “big data” pentru a prezice nevoile, pentru a informa un proces decizional mai inteligent și pentru a genera noi eficiențe. Eaton prezintă provocările și beneficiile strategice ale utilizării noilor tehnologii pentru a îmbrățișa principiile Industrie 4.0 și a construi fabrici digitale pentru o performanță optimă.
  • Exploatarea Industriei 4.0 pentru a construi un viitor mai bun – ABB oferă informații detaliate despre cum să creșteți transparența și vizibilitatea de la un capăt la altul cu ajutorul digitalizării. ABB oferă exemple din lumea reală pentru a arăta cum se pot obține îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește siguranța, productivitatea și reducerea costurilor cu Industrie 4.0. Potrivit ABB, companiile trebuie să stabilească parteneriate strategice și să împărtășească obiective comune pentru creșterea productivității în condiții de siguranță și sustenabilitate din punct de vedere ecologic, responsabilitatea corporativă devenind un factor critic în noua eră industrială.
  • Utilizarea inteligenței la nivel local și a sistemelor integrate pentru a crea un cadru IIoT – Red Lion Controls prezintă cum pot companiile să valorifice inteligența la nivel local și sistemele integrate pentru a accesa date valoroase privind procesele și automatizarea pentru a-și îmbunătăți operațiunile. Barry Turner împărtășește opiniile sale cu privire la cerințele cheie pentru a crea un cadru IIoT și subliniază nevoia critică de convergență a tehnologiei informației (IT) și a tehnologiei operaționale (OT).

Versiunile extinse ale tuturor interviurilor prezentate în The Innovation Experts – Series 2: Industry 4.0 and the Future of Manufacturing sunt disponibile ca podcast. Ascultătorii pot urmări seria de emisiuni de la toți furnizorii principali de podcasturi, inclusiv Spotify și Apple Podcasts, sau pot vizita hub-ul de resurse tehnice al Farnell.

Ca răspuns la creșterea gradului de automatizare, a producției inteligente și a roboticii determinate de IIoT, Farnell a investit semnificativ în ultimele 18-24 de luni pentru a construi un portofoliu cuprinzător în domeniul automatizărilor industriale, care include cele mai recente soluții de la furnizori globali, printre care Festo, Omron, Mitsubishi Electric, Control Techniques și Siemens. Gama de automatizări industriale Farnell aflată în stoc include 550.000 de produse de interconectare, peste 400.000 de componente pasive și peste 100.000 de produse electromecanice.

Pentru a descărca noua carte electronică: The Innovation Experts – Series 2: Industry 4.0 and the Future of Manufacturing în limba engleză, accesați Farnell în EMEA, Newark în America de Nord și element14 în APAC.

Farnell element14 | ro.farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu