Ericsson Power Modules

Găsirea tratamentului

“Trataţi cauza, nu simptomul”, este o frază adesea rostită de practicanţii medicinii alternative. Această zicală este relevantă în mod particular atunci când se referă şi la răcirea centrelor de date, explică Bob Cantrell, Senior Application Engineer, la Ericsson Power Modules.

Read more

Încapsularea optimizează performanţele electrice şi termice pentru conversia de putere

Cerinţa pentru capabilitate ridicată de calcul pe platforme de comunicaţii şi servere, care este satisfăcută de procesoare multi-nucleu de înaltă performanţă, are ca rezultat o cerinţă corespunzătoare pentru o densitate de putere mai ridicată. În acelaşi timp, pentru că tensiunile de nucleu în procesoare şi sisteme pe cip (SoC) se îndreaptă către 0,6V şi posibil chiar şi mai puţin, nivelele de curent de pe placă au depăşit sute de amperi.

Read more

Privire asupra anului 2016 şi dincolo de acesta: densitatea de putere domină proiectele de servere

În anul care începe se vor vedea procesoare de servere cu mai mult de 20 de nuclee individuale pe cip şi suportând cele mai recente memorii de joasă tensiune DDR4. Proiectanţii vor lucra la servere ce implică procesoare cu 30 de nuclee. Multe sisteme vor cupla acest volum de dispozitive nucleu cu alte arhitecturi de procesoare pentru a maximiza viteza de transfer de date atât în aplicaţii de centre de date, cât şi de comunicaţii.

Read more