Modulele și sistemele pe cip (SoC) wireless multiprotocol de la Redpine Signals sunt disponibile acum la Rutronik

by donpedro

Familia de produse RS9116 compusă din sistemele pe cip (SoC) și modulele wireless multi-protocol de la RedPine Signals sunt disponibile la www.Rutronik24.com acestea fiind dezvoltate pe arhitectură nLinkTM sau embedded (WiSeConnectTM) cu interfețe gazdă multiple (SDIO, USB, SPI, UART). Ca urmare, această familie oferă o flexibilitate excelentă în proiectarea dispozitivelor IoT alimentate de la baterii.

Familia RS9116 dispune de un manager de arbitrare a protocoalelor interne, care gestionează protocoalele în bandă duală (2.4 și 5GHz) 802.11 a/b/g/n, 802.11j, Bluetooth dual-mode 5 și 802.15.4 pentru Thread și ZigBee®.

Arhitectura unică a sistemelor SoC și modulelor permite cel mai mic consum de putere asociat Wi-Fi din industrie în regim standby – mai puțin de 50uA. Astfel, durata de viață a bateriilor dispozitivelor IoT, precum camere de securitate, încuietori inteligente, sonerii video, senzori industriali sau tag-uri (etichete) de locație, este extinsă de trei până la patru ori mai mult în comparație cu soluțiile concurente prin utilizarea componentelor RS9116.

Prin utilizarea mai multor niveluri de securitate, inclusiv FIPS 140-2 și PUF (Physically Unclonable Function – Funcție fizică neclonabilă), sistemele SoC și modulele wireless creează un sistem foarte sigur, așa cum este cerut de dispozitivele IoT.

Modulele seriei sunt compatibile la nivel de amprentă, astfel încât acestea pot migra ușor în cadrul familiei de produse. Cu capsule de 4.63 × 7,90mm pentru bandă unică și 9.1 × 9.8mm pentru bandă dublă, acestea economisesc mult spațiu pe placa de circuit.

Mai multe informații despre familia Redpine RS9116 sunt disponibile pe platforma www.Rutronik24.com (unde puteți plasa direct comenzi): https://www.rutronik24.com/search-result/nojs:1337/qs:rs9116/reset:0

Rutronik   |   www.rutronik.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu