Infineon își consolidează oferta de soluții pentru aplicațiile cloud ca partener tehnologic avansat pentru Amazon Web Services

by donpedro

Infineon-Iridium_9670_TPM2.0_SPI

Infineon Technologies AG a fost numit Partener Tehnologic Avansat pentru Amazon Web Services (AWS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii cloud din lume. Prin soluțiile sale, Infineon permite producătorilor de dispozitive IoT să dezvolte complet și în deplină siguranță și să integreze soluțiile lor de produse în cloud-ul AWS.

Infineon_Trust_X_Shield2Go

Soluțiile de securitate bazate pe microcontroler ale companiei Infineon au trecut cu succes validări multiple pentru Amazon FreeRTOS și AWS Greengrass IoT Core. Acestea sunt disponibile acum pentru a fi achiziționate ca plăci pentru dezvoltatori IoT prin intermediul Catalogului de dispozitive pentru parteneri AWS (AWS Partner Device Catalog): Platforma de încredere OPTIGA™ pentru configurarea sigură și automată la platforma AWS Greengrass IoT SW.

Kitul de conectivitate XMC4800 Ethercat WIFI pentru a permite utilizarea ușoară și securizată a noilor generații de senzori, cu noi funcționalități AI furnizate de AWS prin servicii cloud.

OPTIGA™ Trust X – securitate sporită pentru dispozitivele IoT
Senzorii, microcontrolerele și controlerele de securitate de la Infineon permit dispozitivelor conectate să primească, să calculeze și să securizeze fluxurile de date pentru o agregare inteligentă și eficientă și o analiză de la bază și până în cloud. Cu componentele sale hardware, Infineon oferă un mediu software deschis (open source) pentru clienții săi pentru ca aceștia să dezvolte și să integreze cu ușurință soluțiile lor IoT cu servicii conectate în cloud.

Infineon_XMC4800_IoT_Amazon_FreeRTOS_Connectvity_Kit_Wifi

IoT Security Circle – Protecția datelor și a identităților digitale este esențială
Protecția identităților digitale este cheia pentru rularea aplicațiilor cu date sensibile în comunicațiile de tip mașină-la-mașină sau cloud. Un lanț de încredere care utilizează ancore de securitate bazate pe hardware protejează identitățile digitale și cheile de atacurile logice și fizice. De asemenea, ajută la conectarea sigură a nodurilor terminale IoT, cum ar fi echipamentele de producție conectate sau camerele de supraveghere la platforme de margine dedicate și servere cloud.

Pentru a răspunde cerințelor diferitelor industrii, Infineon și membrii rețelei de securitate Infineon (ISPN – Infineon Security Partner Network) dezvoltă soluții de securitate personalizate bazate pe tehnologia pe cip. La cea de-a treia ediție de securitate IoT Security Circle care are loc la München la 28 mai 2019, Infineon și partenerii săi vor prezenta soluții de ultimă oră pentru o multitudine de aplicații IoT, de la automobile la aplicații industriale și mobile.

Mai multe informații despre această conferință centrată pe securitatea în cloud sunt disponibile la www.infineon.com/iot-security-circle

Infineon    |    www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu