Farnell extinde gama de produse de testare și măsurare cu instrumentele de testare GW Instek

by donpedro

Farnell, distribuitorul de dezvoltare, a extins și mai mult portofoliul său de produse prin adăugarea în gama sa a instrumentelor de testare și măsurare GW Instek. Produsele care includ surse de alimentare programabile, testere de siguranță electrică, surse de semnal și analizoare de putere oferă clienților o calitate excelentă la un preț accesibil.

Produsele cheie GW Instek care vor fi disponibile de la Farnell includ:

  • APS-7050, sursă de alimentare liniară de curent alternativ, programabilă – oferă la ieșire 500VA, 310V RMS, 2.1A și un domeniu de frecvență de la 45 la 500Hz, cu interfețe LAN și USB. Modelul APS-7050 este ideal pentru producerea unor forme de undă complexe și tranzitorii pentru a verifica funcționarea electronică a produsului în condiții nefavorabile. Aplicațiile tipice includ testarea producției în industria LED-urilor și consumul de energie în modul standby.
  • Testerul de siguranță electrică GPT-9603 – folosit pentru testarea AC/DC a tensiunilor și a rezistenței de izolație; Seria de testere GPT-9600 AC 100VA AC/DC pentru testarea tensiunii/izolației oferă o soluție accesibilă pentru susținerea testelor de rutină conform standardelor de siguranță, precum IEC, EN, UL, CSA, GB, JIS, dar și alte reglementări de siguranță. Este echipat cu un amplificator PWM pentru a împiedica influența fluctuațiilor tensiunii de intrare AC și pentru a asigura o ieșire stabilă a tensiunii, oferind utilizatorilor un mediu de operare intuitiv printr-un design simplu și clar al panoului frontal, care dispune de un afișaj LCD mare și indicatoare cu LED.
  • Generatorul de funcții MFG-2110 10MHz – Parte a seriei MFG2000, care include modelele “entry-level” MFG-21XX, precum și modelele avansate MFG-22XX. Canalele de ieșire ale modelelor MFG-21XX includ un generator arbitrar de 10MHz cu un singur canal și un generator de impulsuri de 25MHz. Toate instrumentele dispun de un ecran color TFT de 4.3 inch.

“Adăugarea gamei de produse de la GW Instek oferă clienților noștri mai multe opțiuni în ceea ce privește produsele pentru testare și măsurare”, spune James McGregor, Global Head of Test & Tools la Farnell. “GW Instek are o reputație la nivel industrial în privința calității, fiabilității, prețurilor accesibile și a ușurinței în utilizare. Aceste produse sunt disponibile la prețuri incredibil de competitive și ajută producătorii de produse electronice să reducă costurile de testare și să-și sporească productivitatea.”

Produsele GW Instek sunt disponibile acum la Farnell pentru EMEA, Newark în America de Nord și element14 în zona APAC.

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu