Câștigați o placă de evaluare LAN7430 PCIe 3.1 Ethernet Bridge

by donpedro

Circuitul LAN7430 de la Microchip este o punte PCIe 3.1 (la 2.5GT/s) la Gigabit Ethernet, oferind o soluție de conectare ultra performantă și rentabilă, de la PCIe la Ethernet, pentru aplicații embedded și din industria auto. LAN7430 conține un controler Ethernet PHY integrat, PCIe PHY, endpoint controller PCIe, Ethernet MAC, OTP integrat, JTAG TAP și controler EEPROM. Dispozitivul suportă 10BASE-T, 100BASE-TX și 1000BASE-T Ethernet cu auto-negociere, corecție automată a polarității, suportă HP Auto-MDIX † și este compatibil cu standardele IEEE 802.3/802.3u/802.3ab.
Rețelele bazate pe PCIe oferă flexibilitate pentru rutarea și plasarea conexiunilor de rețea oriunde în sistem. Îmbunătățirile specifice pentru PCIe LPSS (Low Power Sub-States) L1.1 și LPSS L1.2 au fost integrate pentru a reduce consumul de putere al sistemului. LAN7430 este disponibil cu o gamă largă de drivere, inclusiv Windows®, Linux® și Pseudo Code pentru dezvoltare către RTOS. LAN7430 suportă, de asemenea, Precision Time Protocol utilizând standardul industrial 1588-2008 PTP. Pinii GPIO sunt prevăzuți pentru a fi definiți software pentru această funcție. Tot aici, este inclusă o ieșire comparatoare programabilă, ce poate fi, de asemenea, configurată software.
LAN7430 integrează toate regulatoarele de tensiune necesare și necesită doar o alimentare de 3.3V. Alte economii ale listei de materiale pot fi obținute datorită arhitecturii de ceas integrată care necesită doar un cristal extern sau o sursă de ceas. Chiar dacă nu este obligatorie, există și o interfață EEPROM – o memorie OTP integrată poate oferi date de configurare, reducând în continuare costul și povara proiectării sistemului.
LAN7430 este susținut de serviciul online gratuit de la Microchip – LANCheck®- de evaluare/examinare a proiectelor clienților, asigurând utilizarea celor mai bune practici de proiectare.

Pentru a avea șansa de a câștiga o placă de evaluare LAN7430 PCIe 3.1 Ethernet Bridge de la Microchip în valoare de $60.00, vizitați pagina:
http://page.microchip.com/Elec-Azi-LAN7430.html  și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu