Câștigați o placă de dezvoltare AVR-IoT WG

by donpedro

Placa de dezvoltare AVR-IoT WG combină un puternic microcontroler ATmega4808 pe 8-biți, un coprocesor securizat CryptoAuthentication™ ATECC608A și un controler de rețea ATWINC1510 Wi-Fi® complet certificat.

Soluția combină un microcontroler AVR puternic, un element securizat criptografic și un controler de rețea Wi-Fi complet certificat pentru a oferi o modalitate simplă și eficientă de a conecta aplicațiile embedded.

Placa de dezvoltare AVR-IoT WG oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a adăuga conectivitate Google Cloud noilor proiecte sau celor existente printr-un singur clic, folosind portalul online gratuit de la www.AVR-IoT.com.
Odată conectați, dezvoltatorii pot utiliza instrumentele de dezvoltare rapidă ale Microchip – MPLAB® Code Configurator (MCC) și Atmel START – pentru dezvoltarea și depanarea în cloud.

Placa combină dispozitive inteligente, conectate și securizate pentru a permite proiectanților să-și conecteze rapid aplicațiile IoT la cloud. Placa este compatibilă cu peste 450 de plăci MikroElektronika Click boards™, care extind opțiunile cu senzori și actuatoare.

Pentru a avea șansa de a câștiga una din cele două plăci de dezvoltare AVR- IoT WG (AC164160) în valoare de $29.00 fiecare, vizitați pagina: http://page.microchip.com/Elec-Azi-AVR-IoT.html și introduceți datele voastre în formularul electronic.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu