Comunitatea element14 anunță absolvirea primului curs de formare profesională “Path to Programmable”

by donpedro

element14.com, o comunitate on-line de inginerie, a anunțat absolvirea primei clase de ingineri din cadrul proiectului de instruire profesională “Path to Programmable”. Programul, sponsorizat de Avnet, Inc. și Xilinx, Inc., a fost creat pentru a accelera adoptarea de dispozitive logice programabile în proiectarea hardware-ului electronic.

În acest program de formare profesională au fost înscriși cinci membri ai comunității care au fost instruiți în legătură cu tehnologia FPGA/SoC pentru a accelera, în acest sens, înțelegerea tehnologiei, a instrumentelor de dezvoltare și a procesului de proiectare. Tehnologia FPGA/SoC reprezintă cheia furnizării de sisteme inteligente, conectate, potrivite pentru o gamă largă de aplicații de vârf, care acoperă domeniul aerospațial și de apărare, industria auto, centre de date, computere de înaltă performanță, IoT industrial, domeniul medical, precum și tehnologia 5G Wireless.

Inginerii au primit îndrumări atât din partea experților din cadrul comunității element14 cât și din partea echipelor de ingineri de la Xilinx și Avnet. Suportul a inclus module de învățare element14 Essentials despre dispozitivele logice programabile și tehnologia FPGA (Field Programmable Gate Arrays). De asemenea, inginerii au primit o placă de dezvoltare cu un singur nucleu Zynq 7Z007S – Avnet Minized, creată pentru dezvoltatorii care vor să se inițieze în tehnologia Zynq SoC. La finalul acestui curs de formare profesională, inginerii stagiari au construit un proiect, la alegere, folosindu-se de experiența acumulată de-a lungul cursului.

Dianne Kibbey, Director Global al Comunității și al Social Media pentru comunitatea element14 a spus: “Creșterea utilizării dispozitivelor logice programabile, cum ar fi implementarea tehnologiei FPGA în drone, rețele wireless, centre de date, dispozitive IoT și ADAS face ca acest curs de instruire să fie deopotrivă oportun și critic pentru dezvoltarea generației următoare de ingineri. Acest nou program dezvoltat de comunitatea element14 a oferit membrilor noștri o mare oportunitate de dezvoltare profesională și i-a ajutat să accelereze implementarea tehnologiilor FPGA/SoC în proiectarea hardware”.

Dianne continuă: “Planificăm deja o suplimentare a numărului de ingineri pentru acest program de instruire, cu intenția de a ajuta din ce în ce mai mulți ingineri să înțeleagă cât de simplă poate fi tehnologia FPGA.”

“A fost foarte interesant atât să urmărim progresul participanților cât și să vedem un nou grup de utilizatori care învață despre tehnologia Xilinx”, a spus Jayson Bethurem, Manager de linie de produs la Xilinx. “Interesul față de FPGA a crescut exponențial și suntem mândri să colaborăm cu o comunitate de ingineri precum cea de la element14, pentru a aduce la cât mai mulți oameni un conținut educațional privind dispozitivele logice programabile, precum ar fi sistemele SoC Zynq-7000.”

Comunitatea element14 a fost prima comunitate dezvoltată special pentru ingineri, care numără acum peste 650.000 de ingineri, producători și antreprenori. Programul “Path to Programmable” (Calea către Programare) a fost dezvoltat ca urmare a reacției din partea membrilor comunității, fiind menit atât să-i ajute pe ingineri să adopte rapid tehnologia dispozitivelor logice programabile cât și să le înlăture toate temerile legate de presupusa dificultate în a lucra cu aceste tehnologii.

Produsele Xilinx products sunt disponibile la Newark pentru America de Nord, Farnell pentru Europa și element14 în APAC (Asia Pacific).

Premier Farnell
https://www.premierfarnell.com
https://www.avnet.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu