Contrinex: Noua generație de senzori inteligenți cu IO-Link

by donpedro

Senzorii inductivi IO-Link cu Smart Sensor Profile sunt mai ușor de integrat în sistemele existente și pot îmbunătății strategiile de mentenanță.
Contrinex anunță o nouă generație de senzori cloud-ready care ridică standardizarea la un alt nivel. Datorită integrării Smart Sensor Profile (SSP), datele de la acești senzori inductivi IO-Link au o structură mult mai uniformă pentru a facilita integrarea în sistemele existente. Mai mult, ei dispun de un set de funcții predefinite care îmbunătățesc semnificativ strategiile de mentenanță preventivă sau predictivă ale clienților.
Realizați conform cu IO-Link Smart Sensor Profile (SSP) 3.3, noii senzori inductivi Contrinex îndeplinesc standardul industrial pentru uniformizarea datelor. Fiind senzori de măsură digitali, performanțele lor sunt echivalente cu cele ale senzorilor analogici, dar cu o ieșire digitală pentru date. Dispozitivele au o intrare de procesare a datelor de 24-biți (PDI) și o ieșire de 8-biți (PDO).
De exemplu, măsurarea distanței, temperaturii sau numărarea, pot fi făcute cu valori pe 16-biți, iar ieșirea digitală și alarmele configu­rabile pot avea valori pe 8-biți.
Utilizatorii pot defini multe caracteristici pentru configurarea senzorilor IO-Link, inclusiv distanța de operare, numărare impulsuri sau temperatura de lucru. Se pot selecta mai multe moduri de comutare (dezactivat, comutare într-un punct, comutare în fereastră, comutare în două puncte) și se pot predefini funcții de mentenanță preventivă (ore de operare peste durata de viață a senzorului/de la ultima activare, număr comutări peste durata de viață a senzorului/ de la ultima activare, alarmă pentru autodiagnosticarea senzorului).
Noile funcționalități vor fi implementate în prima fază în senzorii inductivi standard cilindrici (de la M8 la M30) și cubici (C8 si C44).

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu