Premier Farnell livrează acum noul Raspberry Pi Compute Module 3+

by donpedro

Premier Farnell, Distribuitorul de Dezvoltare, livrează acum noul Raspberry Pi Compute Module 3+ cu expediere în aceeași zi. Raspberry Pi Compute Module 3+ oferă performanțe termice îmbunătățite este ușor de utilizat, fiind disponibil într-un format mai mic, cu o varietate de variante de memorie potrivite pentru o gamă largă de aplicații embedded, inclusiv dispozitive IoT și sisteme pentru automatizări industriale, monitorizare și control.

Raspberry Pi Compute Module 3+ se bazează pe procesorul de aplicații Broadcom BCM2837B0 pe 64-biți care rulează la 1.2GHz, cu 1GB LPDDR2 SDRAM. Dezvoltatorii pot alege acum între variantele eMMC Flash 8GB, 16GB și 32GB și o variantă “Lite”, fără memorie flash eMMC, care să corespundă cerințelor de stocare ale acestora.

“Clienții continuă să ne spună * că ușurința de utilizare al modulului Raspberry Pi îl face extrem de atractiv pentru alegerea unei plăci de dezvoltare. Peste o treime* din clienții noștri de Raspberry Pi folosesc placa pentru uz profesional”, spune Hari Kalyanaraman, Șeful Global al departamentului SBC și Afaceri Emergente la Premier Farnell și Farnell element14. “Această nouă versiune a popularului modul Raspberry Pi Compute oferă o utilizare ușoară, o performanță termică îmbunătățită, precum și flexibilitate sporită prin variante de memorie multiple. Dezvoltatorii nu mai trebuie să își personalizeze placa dacă au nevoie de memorie suplimentară și pot să-și comercializeze produsele mai repede decât oricând.”

Eben Upton, CEO Raspberry Pi Trading, a declarat: “Odată cu lansarea Raspberry Pi Compute Module 3+ de astăzi, putem oferi o gamă completă de produse SBC (Single-Board-Computer) și SoM (System-on-Module) bazate pe cele mai recente performanțe oferite de dispozitivul Broadcom BCM2837B0. Potrivit atât pentru producători, cât și pentru ingineri proiectanți, Compute Module 3+ oferă performanțe termice îmbunătățite, o gamă mai largă a temperaturii ambientale acceptate, mai multe opțiuni de stocare și acces la ecosistemul Raspberry Pi, lider mondial”.

Caracteristicile importante ale modelului Raspberry Pi Compute Module 3+ includ:

  • Procesor: Broadcom BCM2837B0 SoC, Cortex-A53 64-biți @ 1.2GHz, cu patru nuclee.
  • Multimedia: Decodare H.264 și MPEG-4 (1080p30); Codare H.264 (1080p30); Grafică OpenGL ES 2.0.
  • Suport SD card: CM3+/Lite “aduce” interfața cardului SD la pinii modulului, permițând utilizatorului să conecteze fie un dispozitiv extern eMMC, fie un card SD.
  • Mediu: Temperatura ambientală de la -20 la +70°C

Raspberry Pi Compute Module 3+ va fi în producție până cel puțin în Ianuarie 2024.

Raspberry Pi Compute Module 3+ este disponibil ca placă independentă sau kit de dezvoltare care include placa I/O Raspberry Pi Compute Module, modulul Raspberry Pi CM3+/32GB, modulul Raspberry Pi CM3+/Lite și adaptoarele de afișaj și cameră. Vizitați Farnell element14 în Europa, element14 în APAC și Newark element14 în America de Nord.

*) Pe baza cercetărilor efectuate de Premier Farnell

Premier Farnell Ltd | www.premierfarnell.com
Farnell element14 | http://farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu