Acum, la Mouser: Kitul de prototipare Cypress PSoC 6 BLE oferă conexiune Bluetooth LE pentru aplicații IoT

by donpedro

Mouser Electronics, Inc., lider în lansarea de noi produse (NPI – New Product Introduction) și distribuitorul cu cea mai largă selecție de dispozitive semiconductoare și componente electronice din industrie, vă oferă acum soluția PSoC 6 BLE Prototyping Kit de la Cypress Semiconductor. Dispunând de maxim 36 de intrări și ieșiri de uz general (GPIO), kit-ul ieftin și breadboard-compatibil oferă o soluție la cheie care adaugă conectivitate Bluetooth® low-energy 5.0 pentru aplicații IoT, inclusiv produse destinate locuințelor inteligente, dispozitive purtabile, bunuri de larg consum și dispozitive industriale IoT.

Kitul de prototipare Cypress PSoC 6 BLE, disponibil de la Mouser Electronics, include un modul CYBLE-416045-02 EZ-BLE™ Creator, complet certificat, bazat pe un microcontroler PSoC 63 de mică putere și de înaltă performanță. Modulul CYBLE-416045-02 dispune de 1MB memorie Flash pentru aplicație, 32KB EEPROM și 32KB Flash securizat, precum și o stivă Bluetooth LE, fără redevențe, compatibilă cu Bluetooth 5.0.

Kitul de prototipare PSoC 6 BLE oferă acces ușor la cele 36 de intrări/ieșiri GPIO și la perifericele programabile digitale și analogice oferite împreună cu modulul. Kitul include, de asemenea, jumperi pentru măsurarea curentului, un push buton și două LED-uri. Kitul de prototipare PSoC 6 BLE este echipat cu un programator și un depanator KitProg2 și include, de asemenea, o interfață MikroElektronika mikroBUS pentru a putea fi utilizate plăcile “Click” de la MikroElektronika, care permit funcționalități extinse fără configurație hardware suplimentară.

Pentru mai multe informații, accesați pagina: www.mouser.com/cypress-psoc-6-ble-proto-board

Mouser Electronics | www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu