Noi produse lansate de Mouser Electronics în luna Decembrie, a anului trecut

by donpedro

Mouser Electronics este specializată în lansarea rapidă de produse și tehnologii noi. Pentru Mouser, stocarea celor mai noi produse și tehnologii de la partenerii producători ai săi (peste 750) pentru a oferi clienților șansa de scurtare a timpului de lansare pe piață a produselor este o prioritate.

În luna Decembrie, Mouser a lansat peste 421 de produse noi, gata pentru livrarea în aceeași zi.

Iată câteva din aceste produse recent lansate:

Intel Neural Compute Stick 2 este platforma de dezvoltare de ultimă generație pentru aplicații de inteligență artificială (AI) pentru crearea de algoritmi mai inteligenți și a produselor prototip adresate Internetului Lucrurilor (IoT) și periferiei rețelei.

Kitul de evaluare Microchip SAM R34 Xplained Pro este o platformă hardware creată pentru evaluarea familiei SAM R34/R35 de sisteme SiP (system-in-package) LoRa®.

Conectorii de ELCON Micro Power de la TE Connectivity sunt conectori de tip “wire-to-board” care livrează o densitate înaltă de curent de 12.5A per pin într-o capsulă standard industrială cu distanța între contacte de 3 mm.

Senzorul de umiditate și temperatură Sensirion SCC30-DB oferă performanțe excepționale cu o precizie (tipică) de ±3% (RH) umiditate relativă și ±0.3°C (T) temperatură.

Mai multe produse noi pot fi vizualizate accesând pagina: www.mouser.com/newproductinsider.

Dispunând de o gamă largă de produse și un serviciu pentru clienți de neegalat, Mouser se străduiește să impulsioneze inovația în cadrul centrelor de proiectare, oferind tehnologii avansate. Mouser stochează cea mai largă selecție din lume a celor mai recente dispozitive semiconductoare și componente electronice adresate celor mai noi proiecte. Site-ul Mouser Electronics este actualizat în permanență și oferă metode avansate de căutare pentru a ajuta clienții să găsească rapid dispozitivele pe care le caută. De asemenea, la www.mouser.com gasiți fișe tehnice, proiecte de referință specifice furnizorilor, note de aplicație, informații tehnice de proiectare și instrumente de inginerie.

Mouser Electronics | www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu