Noua carte electronică de la Mouser Electronics “All Things IoT” explorează oportunitățile și obstacolele din domeniul IoT industrial

by donpedro

Mouser Electronics Inc. a lansat o nouă carte electronică centrată pe automatizarea industrială – All Things IoT – aceasta fiind cea mai recentă lucrare din seria de lucrări dedicate programului de creștere a inovației (Empowering Innovation Together™) inițiat de Mouser. În a doua carte electronică din această serie, experții Mouser examinează tehnologiile, posibilitățile și provocările legate de Internetul Industrial al Lucrurilor (IIoT).

Cartea include articole despre tehnologiile care permit modelarea aplicațiilor IIoT, despre roboții colaborativi prezenți în fabrică și despre noile abordări privind securitatea întreprinderii. Seria “All Things IoT” este sponsorizată de furnizori importanți ai Mouser, precum, Digi International, Maxim Integrated, Murata și TE Connectivity.

Mouser a lansat seria All Things IoT printr-un videoclip în care celebrul inginer Grant Imahara vizitează laboratorul de inovare Hewlett Packard Enterprise (HPE) pentru a examina impactul IoT asupra locurilor de muncă și orașelor noastre în ansamblu. Prima carte electronică (All Things IoT) lansată de Mouser s-a axat pe automatizarea locuinței.

Începând cu 2015, programul lansat de Mouser – Empowering Innovation Together – a fost unul dintre cele mai vizibile și mai recunoscute programe din industria componentelor electronice, prezentând subiecte precum viitorul interacțiunii om-mașină în “Era roboților” și beneficiile uimitoare ale tehnologiilor care modelează orașele inteligente.

Pentru a afla mai multe despre seria de lucrări dezvoltate de Mouser prin programul “Empowering Innovation Together”, accesați pagina: www.mouser.com/empowering-innovation și urmăriți Mouser pe Facebook și Twitter. Pentru a citi noua carte electronică (e-book) ”Industrial Automation” accesați pagina: www.mouser.com/news/allthingsiot-ebook2/mobile/index.html

Mouser Electronics | www.mouser.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu