SOLID67

by donpedro

SOLID67 sunt noile module compacte I/O de la Murrelektronik. Acestea fac mai ușoară instalarea în câmp și sunt foarte atractive pentru aplicațiile cu senzori și actuatori IO-Link. Noile module oferă opt sloturi IO-Link direct adiacente procesului și pot integra cu ușurință IO clasice în sistem.

Încapsularea completă și valorile impresionante obținute la vibrații și șocuri (15 și 50G) recomandă modulele pentru utilizarea lor în medii industriale dure – cu operare într-un interval de temperatură de la -20 la +70°C. Astfel, se deschide o ușă pentru numeroase aplicații. Opțiunile de diagnosticare cuprinzătoare oferite de aceste module prin unitatea de control și printr-un server web integrat, fac din depanare un simplu exercițiu.

Simplificarea depozitării

Modulele SOLID67 pot gestiona protocoale multiple, care suportă ProfiNet și EtherNet/IP.  În funcție de conceptul de control (comandă), un switch se poate monta direct pe modul. Asta reduce numărul de variante de tipuri de module care trebuie să fie depozitate.

Utilizați toate sloturile

Sloturile modulelor IO-Link-Master (Pin 4) sunt multifuncționale; acestea pot fi utilizate pentru senzori și actuatori IO-Link, dar pot fi, de asemenea, configurate ca intrări sau ieșiri clasice. Este necesar doar un singur modul pentru a colecta semnale de diferite tipuri.

 

Se micșorează durata de instalare

Cablurile compacte de putere M12 (codate L) suportă până la 16A într-un factor de formă mai mic. Alimentarea cu energie electrică poate fi distribuită pentru a alimenta mai multe module. Acest lucru simplifică instalarea și reduce dimensiunea cablurilor. PI (comunitatea utilizatorilor Profibus și ProfiNet) prevede conectorul M12 cu codare L ca standard viitor pentru conectorii de putere.

Reducerea necesarului de spațiu

Cu o lățime constructivă de numai 30 de milimetri, variantele IO-Link înguste ale SOLID67 sunt ideale pentru instalarea în locații cu spațiu limitat. Modulele pot fi montate în imediata apropiere a proceselor, iar senzorii și actuatorii pot fi racordați utilizând cele mai scurte cabluri de conectare.

 

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu