Digi-Key anunță câștigătorul autoturismului Chevrolet Camaro la electronica

by donpedro

Chevrolet Camaro V8 Convertible 2018 a fost marele premiu oferit de Digi-Key Electronics la standul său de la expoziția electronica 2018 din München, iar câștigătorul, Marco E., student la universitatea din Regensburg, Germania care a vizitat expoziția pentru a se informa despre tendințele actuale ale pieței, utile pentru teza sa de licență, își merită premiul.

“Eram într-o sală de lectură când am primit un apel de la Digi-Key prin care eram rugat să mă întorc la expoziție vineri dimineață”, a comentat Marco. “Nu am mai putut să dorm în noaptea aceea pentru că mă gândem dacă am câștigat mașina cu adevărat sau dacă eram doar unul dintre finaliști…”.

Când Marco a sosit vineri dimineață la eveniment, vestea bună la care a sperat tot timpul s-a fost confirmat.

“Ajungând la standul Digi-Key am cerut mai multe informații și am rămas fără cuvinte când echipa Digi-Key mi-a strâns mâna și mi-a spus că am câștigat mașina”, a continuat el.

Câștigătorului mașinii i s-a oferit, de asemenea, posibilitatea de a primi în schimb valoarea în numerar a premiului. Gândindu-se puțin, Marco a optat pentru varianta cash.

“Am decis să iau banii, pe care nu-i voi cheltui”, a spus Marco. “Totuși, cred că am să închiriez pentru o săptămână un Camaro foarte asemănător cu acesta și o să-mi plimb prin oraș toți prietenii”.

“Evenimentele și premiile oferite de noi sunt doar o modalitate prin care ne place să-i surprindem și să-i bucurăm pe clienții noștri”, a declarat Hermann Reiter, Director, Global Strategic Business Development & Suppliers. “Mai important, evenimentele precum electronica sunt o ocazie excelentă de a discuta cu clienții pentru a afla ce așteaptă aceștia de la distribuitorii din industria electronică și cum pot distribuitorii să-i susțină pe inginerii proiectanți. Scopul nostru este să aflăm cum putem să-i susținem în continuare în activitatea lor de zi cu zi”.

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu