electronica 2018: soluții de securitate personalizate pentru IoT

by donpedro

Internetul lucrurilor (IoT) conectează milioane de dispozitive, de la mașini industriale uriașe la mici senzori comandați de la distanță. Totuși, de la o aplicație la alta, cerințele de securitate variază considerabil. Pentru a dezvolta soluții personalizate, Infineon Technologies AG a inițiat rețeaua Infineon Security Partner Network (ISPN).

La expoziția electronica de anul acesta, care va începe Marți, 13 Noiembrie la München, membrii ISPN, IKV, Mocana și Wibu-Systems vor prezenta soluțiile de securitate la standul Infineon 502 din hala C3. Deși se adresează pentru diverse piețe și aplicații, toate demonstrațiile se bazează pe securitatea integrată de Infineon.

Acces temporar

Apartamentele de serviciu, locuințele corporatiste sau închirierea caselor de vacanță – servicii de locuit comune – trebuie să fie accesibile temporar. Smart Lock de la IKV cu sistemul securizat de la Infineon OPTIGA™ Trust X Secure Element permite autentificarea reciprocă a furnizorului de servicii și a chiriașului și suportă controlul accesului fără complicații inutile care apar prin gestionarea fizică a cardurilor sau a cheilor. Aceasta permite identificare securizată cu dispozitive purtabile prin intermediul dispozitivelor mobile bazate pe mecanisme de criptare de ultimă oră.

Sub control

Experimentați ce se întâmplă dacă un robot industrial devine sabotat – și cât de bine funcționează atunci când acesta este protejat de aplicațiile software TrustPoint™ și TrustCenter™ de la Mocana. Folosind platforma OPTIGA™ Trusted Platform Module (TPM) 2.0, Mocana protejează sistemele de control industrial împotriva actualizărilor neautorizate sau acțiunilor de manipulare care ar putea stopa producția și ar provoca daune fizice și financiare imense.

Tranzacționarea datelor tehnologice

În epoca Industrie 4.0, datele au devenit o monedă. Un mixer de cocktail-uri asociat cu o piață de date în cloud va arăta vizitatorilor expoziției electronica 2018 modul în care datele, în acest caz rețetele pentru cocktail-uri, pot fi evaluate în siguranță pentru a răspunde cerințelor pieței centrate pe clienți. Tehnologia CodeMeter de la Wibu-Systems, bazată pe controlerul de securitate Infineon SLM 97, asigură protecție IP pentru software, firmware și date în întregul lanț de aprovizionare și permite noi modele de afaceri pentru comerțul de date.

Informații suplimentare găsiți la www.infineon.com/ispn și www.infineon.com/iot-security

Infineon Technologies | www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu