Infineon și NEXT Biometrics lansează proiectul de referință pentru carduri biometrice

by donpedro

Infineon Technologies AG, lider mondial în soluțiile de plăți cu carduri inteligente și NEXT Biometrics (Oslo Bors: NEXT), lider mondial în tehnologia senzorilor de amprentă, s-au unit pentru a dezvolta un proiect de referință pentru cardurile de plată biometrice. Platforma de referință include toate elementele necesare pentru a dezvolta și produce un card inteligent cu senzor de amprentă digitală și ajută producătorii de carduri să-și simplifice procesele de producție și să scurteze timpul de lansare pe piață pentru ofertele lor.

Utilizarea biometricilor ca o nouă măsură de autentificare este următorul lucru important în tehnologia cardurilor de plată care vine după semnarea, ștanțarea, utilizarea benzii magnetice și introducerea cipurilor securizate. În loc de introducerea unui cod PIN sau afișarea unui ID, titularul cardului se autentifică utilizând un senzor de amprentă digitală încorporat în card. Informația despre amprentă este stocată pe elementul securizat al cardului și nu este partajată cu niciun terț, protejând astfel confidențialitatea utilizatorului. Autentificarea cu amprentă digitală este mai rapidă și mai ușoară decât tranzacțiile standard bazate pe tehnologia cu cod PIN. De asemenea, va reduce frauda, în special atunci când cardurile multifuncționale sunt utilizate pentru plățile cu carter personal de securitate socială.

Proiectul de referință pentru carduri biometrice include un modul biometric, un element securizat, un sistem de operare cu aplicații biometrice și de plată, precum și o metodă de prelaminare și laminare recomandată și verificată pentru fabricarea cardului. Această soluție completă de sistem permite plata sigură cu cardurile inteligente biometrice cu o rată de respingere falsă semnificativ redusă, sub un procent. Rata de respingere falsă este o caracteristică prin care se măsoară cât de des este recunoscută fiabil amprenta utilizatorului autorizat și nu este respinsă incorect.

Infineon Technologies | www.infineon.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu