CODICO: PENTRU CELE MAI BUNE LUCRURI MERITĂ SĂ AȘTEPȚI!

by donpedro

După o pauză de 9 ani, IEEE este aproape de a finaliza și ratifica cel mai recent standard POE, IEEE802.3bt pentru putere ridicată, putând livra până la 71W prin 4-perechi. SILVERTEL va oferi 2 noi module pentru noul standard: Ag5800 și Ag6800.

Istoria standardelor IEEE PoE a început în 2003, cu 802.3af pentru dispozitivele de 12.95W, trecând apoi ușor către dispozitivele de 25.5W, fiind furnizat ca 802.3at (adesea numit PoE+) în 2009. Cu toate acestea, a existat tot timpul o cerere mai mare de putere pentru dispozitive mai mari și mai consu­matoare. SILVERTEL și alți jucători majori din industria PoE au furnizat dispozitive pentru sisteme de putere mai mare PoE încă din 2010. În acest fel, SILVERTEL dispune de o gamă extinsă de module PoE de putere mai mare (cu Ag5500, Ag5510, Ag5600, Ag6110 și Ag6600) deja utilizate pe plan mondial într-o gamă largă de produse și aplicați, precum camere IP de mare putere cu panoramare / înclinare / mărire a imaginii, sisteme de calitate ridicată pentru video-conferințe, precum și sisteme de închidere pentru controlul accesului.

Ag6800 vs. Ag5800

După cum se așteptau mulți dintre clienții SILVERTEL, IEEE s-a aflat într-un proces de schițare a unui nou standard de putere prin Ethernet, numit 802.3bt. Acesta este un nou standard de putere mai ridicată pentru livrarea a până la 71W la PD (Powered Devices) pe toate cele 4 perechi de fire din cablul CAT5E, pentru a îmbunătăți eficiența și a minimiza pierderile la nivele mai mari de putere. Acest standard este acum la nivel de schiță 3.2, pentru care SILVERTEL s-a pregătit cu un nou set de module, Ag6800 și Ag5800. Ag6800 va fi complet conform standardului (la nivel de schiță), va fi un modul de putere PSE cu o ieșire nominală de 90W și va fi lansat primul. Va fi apoi urmat în scurt timp de modulul conform Ag5800 PD, care furnizează până la 71W de putere utilă pentru dispozitivul final.

Capabilități PoE în așteptarea ratificării

Silvertel Ag5800

Ambele module vor fi optimizate ca dimensiune de amprentă și cost – așa cum vă așteptați de la un lider global în tehnologie și proiectare de module PoE – pentru a oferi clienților soluții de ultimă oră, la prețuri competitive, pentru următoarea generație de aplicații PoE.

Silverter Ag6800

Modulul Ag5800 PD a fost proiectat cu o amprentă de numai 35 mm × 70 mm, în vreme ce Ag6800 ocupă o suprafață de numai 35 mm × 51 mm.
Noul standard, după cum vă puteați aștepta, este complet compatibil cu standardele anterioare exis­tente PoE. Suplimentar nivelelor mult mai ridicate de putere, noul 802.3bt introduce, de asemenea, unele caracteristici cheie importante pentru tehnologiile moderne, cum ar fi iluminarea cu LED. În vreme ce utilizarea PoE pentru alimentarea unor astfel de sisteme a crescut lent, una dintre pro­blemele majore pentru implementarea pe scară largă a PoE ca sursă de putere pentru iluminare este cerința relativ ridicată de putere în mod de așteptare a PoE.
Cu scopul de a menține conexiune de putere PSE, vechile sisteme PoE necesitau un curent de 10mA PD, prin legătură, pentru un factor de umplere de minim 20%. Presupunând pe cablu 50V, acest lucru reprezintă un echivalent de pierdere de putere în mod de așteptare de 100mW per PD. În cadrul oricăror proiecte pe scară largă cu un număr mare de dispozitive conectate, acest lucru poate adăuga rapid o cantitate mare de putere irosită, lucru foarte supărător în aceste vremuri Verzi și Ecologice. Noul standard 802.3bt face un progres mare în ceea ce privește pierderea de putere în modul de așteptare, permițând un factor de umplere de 2.2%. Pierderea de putere în mod de așteptare pe port este în acest mod redusă la mai puțin de 20mW, de 10 ori mai mică decât pierderea anterioară. De asemenea, alte caracteristici (deja familiare utilizatorilor PoE de putere ridicată) sunt reprezentate de energia livrată prin toate cele 4 perechi. Acest lucru ajută la redu­cerea pierderilor de putere în cabluri prin înjumă­tățirea efectivă a curentului prin fiecare pereche de fire. Schimbările sunt parțial datorate introducerii a două noi tipuri PSE, Tip 3 pentru putere de până la 51W și Tip 4 pentru putere de până la 71W. Domeniul de clasificare PoE este, de asemenea, extins până la clasă 8 pentru o ieșire de 90W pe PSE și 71W furnizați la PD. Ca întotdeauna, modulele au fost proiectate și vor fi produse în UK și vor fi însoțite de suport de aplicație de primă clasă de la SILVERTEL pentru orice client care le alege pentru noua sa generație de produse PoE. Poate că a durat ceva timp pentru IEEE să elaboreze acest standard de putere ridicată, dar noi credem că a meritat așteptarea!

Pentru mai multe detalii vă invităm să-l contactați pe dl. Ivan Mitic, Manager Regional de Vânzări la distribuitorul CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu