Digi-Key Electronics, distribuitor global de componente electronice, invită participanții la expoziția electronica 2018 de la Munchen − proiectanți, dezvoltatori, studenți − să viziteze standul 165 din pavilionul B5 pentru a vedea cum pot să câștige cu Digi-Key. Totodată, oaspeții vor afla cum pot avea acces la cele peste 8,4 milioane de produse de la 750+ de producători pentru care Digi-Key este distribuitor autorizat, dispunând de peste 1,5 milioane de piese în stoc, vizitând site-ul www.digikey.com
Suplimentar față de cea mai mare selecție de componente electronice din lume, cu livrare tipică în 48 de ore pe întreg teritoriul Europei, Digi-Key dispune de o selecție impresionantă de resurse și instrumente online și de un conținut tehnic robust. Demo-urile și clipurile video ale acestor instrumente vor fi disponibile vizitatorilor chiar la standul companiei pentru a interacționa, dar și pentru a primi informații despre cele mai noi tehnologii și produse de la partenerii furnizori ai Digi-Key.
Totuși, standul din acest an nu are legătură doar cu informarea și învățarea. Participanții sunt încurajați să se oprească și să se bucure de jocurile, activitățile și ofertele distractive și interesante ale Digi-Key:
Înregistrați-vă pentru a câștiga un Chevrolet Camaro V8 Convertible 2018
− NOU în acest an – Nu puteți veni la expoziție? Înregistrați-vă online!
Luați un jeton gratuit și încercați-vă norocul la mai multe jocuri diferite, printre care:
− 8 automate de jocuri mecanice unde veți avea șansa de a câștiga una din cele 15.000 de truse de călătorie
− 4 jocuri cu macara cu șansa de a câștiga o minge anti stress de fotbal sau cu față zâmbitoare, unele premii având o cheie care deblochează o valiză cu premii și mai mari!
Obțineți o minge de fotbal GRATUITĂ
Kit Raffle InstaLab
− Studenții sunt încurajați să posteze o fotografie pe mediile sociale utilizând #makewithdigikey pentru intrare și pentru a câștiga unul din cele 10 kituri InstaLab
Faceți poze cu “Marilyn Monroe” în timpul expoziției

Digi-Key Electronics | www.digikey.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu