Convertoare pentru Case Inteligente & IoT

by donpedro

Casele inteligente moderne, precum și sistemele IoT, necesită un număr ridicat de noduri de putere joasă, actuatori și senzori pentru a procesa inteligent informația. Pentru a alimenta eficient aceste aplicații, RECOM a făcut din nou un pas înainte și a extins seria sa RAC de joasă putere cu noile convertoare de 3W și 4W, cu certificare EN60335 pentru uz casnic. Aceste noi adăugări cu cost redus în familia RAC reprezintă o propunere de valoare, unică în piață.

Noile serii RAC03-G și RAC04-G de la RECOM au special proiectate pentru a alimenta continuu și eficient infrastructurile clădirilor inteligente.
Randamentul lor ridicat și consumul energetic fără sarcină de numai 75mW le fac să fie soluții excepțional de economice, care sunt necesare în sisteme critice din punct de vedere al energiei.

Ieșirile lor standard de 3.3, 5, 12, 15 și 24Vdc sunt potrivite pentru relee de putere, portaluri și noduri de automatizare pentru clădiri. Domeniul universal al tensiunii de intrare, de la 85Vac la 305Vac permite utilizarea peste tot în lume.
Aceste serii operează pe un domeniu de tempe­ratură de la -40°C la +85°C și dispun de protecție la supracurent și scurtcircuit. Modulele sunt certificate EN55022 Clasă A (RAC-GA) sau Clasă B (RAC-GB) fără a avea necesitatea unor componente adiționale. Seria RACxx-GA este, de asemenea, certificată conform normativelor casnice EN60335.

Modulele de la RECOM sunt, de asemenea, certifi­cate conform EN60950 și EN62368 și dispun de o garanție de trei ani. Pentru dezvoltare de proiecte, la CODICO există mostre disponibile.

Dacă sunteți interesați de acest produs, vă invităm să-l contactați pe dl. Ivan Mitic, Managerul Regional de Vânzări la distribuitorul CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu