Câștigați un kit Microchip STK600

by donpedro

Microchip STK600 este un kit de pornire și un sistem de dezvoltare pentru microcontrolerele AVR pe 8-biți și 32-biți. Kitul oferă proiectanților un start rapid pentru a dezvolta cod pe AVR, cu caracteristici avansate pentru realizarea de prototipuri și testarea de noi modele.
Sistemul este alcătuit dintr-un socketcard generic, în care este introdus dispozitivul AVR, și un card de rutare a semnalelor specifice dispozitivului, care rutează semnalele de la pinii soclurilor la diferitele funcții de pe placa principală STK600, în funcție de dispozitiv. Acest model ușurează configurarea hardware-ului atunci când treceți de la un dispozitiv AVR la altul. Kitul oferă acces la toți pinii dispozitivului și la câteva funcții hardware utile, cum ar fi push-butoane, LED-uri și dateflash, pentru a crea un sistem complet pentru prototipare și testarea noilor modele. Mediul gratuit Atmel Studio IDE permite proiectanților să scrie și să compileze firmware-ul fie în limbaj de asamblare, fie în “C” și să descarce codul pe dispozitivul AVR țintă.
Placa dispune, de asemenea, de o sursă de tensiune reglabilă și un ceas reglabil pentru dispozitivul AVR țintă. Nivelul tensiunii Vcc și frecvența ceasului pot fi ajustate “din mers” de la Atmel Studio, oferindu-le proiectanților posibilitatea de a testa performanța la diferite nivele de tensiune și frecvențe de ceas doar prin apăsarea unui buton.

Pentru a avea șansa de a câștiga un kit Microchip STK600, în valoare de $180, accesați pagina: http://page.microchip.com/elecazi-stk600.html
și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu