Racord cu fișă de contact M12 pentru Ethernet industrial

by donpedro

Racordurile cu fișă de contact M12, ce pot fi utilizate industrial, produse de Murrelektronik cu clasa de protecție IP67 sunt adecvate pentru utilizarea în aplicațiile de Ethernet industrial. M12 codat x permite transferuri ridicate de date. M12 codat y transmite date și putere în paralel.

Racord cu conector M12 cu codare x

Sistemele Highspeed Vision sunt un exemplu pentru volumul de date tot mai ridicat din cadrul aplicațiilor industriale de ethernet. Din acest motiv, sunt solicitate viteze de transfer mai ridicate. De asemenea, cererea pentru o structură de comunicare standardizată în cadrul întreprinderii, a câștigat în importanță.

Cablurile M12 codate x, produse de Murrelektronik, sunt soluția corectă pentru transmiterea de date fără erori, cu viteză ridicată de până la 10 gigabiți pe secundă. Acestea permit viteza maximă pe autostrada datelor. În acest scop, o cruce metalică (în formă de X) în conectori desparte în siguranță cele patru perechi de date. Cablurile sunt ecranate intern de interferențele externe, ce pot cauza erori.

Racord cu conector M12 cu codare y

Combinația de conectori RJ45 din zona de birou și conectorii M12 codați X din teren, permit stabilirea în cadrul întreprinderii a unei structuri continue de comunicare.

Murrelektronik oferă conectorul cu fișă de contact M12 codat X în combinație cu cablurile de înaltă rezistență PUR – acestea fiind excelent adecvate pentru utilizarea în domeniul industrial.

Caracteristicile includ:

  • Viteză de transfer de date de 10 GB/s conform 6A (ISO/IEC 11801)
  • M12 codat X (IEC 61076-2-109)
  • Ecranare completă 360°
  • Conexiune prin lipire a dispozitivului de ecranare de pe cablu și conector
  • Adecvat pentru utilizare în domeniul industrial până la IP65/67

Cabluri hibride – transmitere în paralel de date și de putere

Transmiterea în paralel a unor semnale de date și de putere este posibilă cu ajutorul cablurilor M12 codate X, de la Murrelektronik. Codarea metalică Y desparte cele patru contacte pentru transfer de putere de conectorii celor 4 contacte de semnal. Astfel pot fi transmise până la 100 MB/s de date și dispuneți de o putere de 2 x 6A.

Cablurile M12 codate Y reduc durata de instalare în cadrul aplicațiilor și diminuează astfel în mod concret costurile. Pentru utilizarea în aplicații mobile, vă propunem conectorii cu fișă de contact M12 cu codare Y în combinație cu cablurile PUR de mare rezistență.

  • Transfer de date conform 5e (ISO/IEC 11801, Clasă D)
  • Transfer de putere de până la 2 x 6 A
  • Ecranare completă 360°
  • Dispozitiv de ecranare lipit între cablu și conector cu fișă de contact

Adecvat pentru utilizarea în domeniul industrial până la IP65/67.

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu