Microcontrolerul securizat de la Maxim oferă criptografie avansată, stocare securizată a cheilor și detecție tamper într-o capsulă cu 50% mai mică

by donpedro

Producătorii de dispozitive industriale, de consum, de calcul și pentru Internetul Lucrurilor (IoT) cu cerințe importante de securitate au acum o metodă rapidă și eficientă de a dezvolta aplicații criptografice sigure, de a integra stocare de chei și de a permite detecție tamper activă (detecția acțiunilor externe de pătrundere forțată în sistem), utilizând circuitul MAX32558. Fiind cel mai nou membru al familiei DeepCover® de microcontrolere securizate de la Maxim Integrated Products, Inc., MAX32558 oferă aceste caracteristici de securitate robuste, permițând proiectanților să economisească până la 50% din spațiul plăcuței de circuit imprimat (PCB) în comparație cu cel mai apropiat competitor.

Microcontrolerul securizat MAX32558 DeepCover Arm® Cortex®-M3 bazat pe memorie flash rezolvă aceste provocări prin asigurarea unei securități puternice într-o amprentă redusă simplificând integrarea proiectului și timpul de lansare la piață. Acesta oferă mai multe caracteristici de securitate într-o capsulă mică, inclusiv stocarea sigură a cheilor, inițializare securizată, detecție tamper activă și motoare criptografice securizate. De asemenea, suportă mai multe canale de comunicații, cum ar fi USB, interfața periferică serială (SPI), interfața universală asincronă (UART) și I2C, care îl recomandă pentru o gamă largă de aplicații. Reputația și experiența îndelungată deținută de Maxim în domeniul certificării terminalelor de plată, precum și suportul și tehnologia recunoscută pot contribui la simplificarea procesului de certificare pentru clienți, reducând astfel procesul până la 6 luni (în comparație cu cele tipice de la 12 la 18 luni).

Maxim Integrated | www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu