GCF și TTA anunță soluția globală de certificare pentru oneM2M

by donpedro

Forumul Global de Certificare (Global Certification Forum – GCF) și Asociația pentru Tehnologia Telecomunicațiilor (Telecommunications Technology Association – TTA) vor lansa la începutul anului 2019 o soluție globală de certificare pentru standardele Internetului Lucrurilor (IoT), parte a oneM2M, în cadrul activității sale de creștere a interoperabilității ecosistemului IoT.

Soluția, care va încorpora actualul program de certificare TTA al oneM2M, recunoaște importanța critică a tehnologiilor mobile în soluțiile M2M activate IoT – o tendință care se va accelera odată cu apariția tehnologiei 5G. Certificarea oneM2M prin GCF va fi cheia pentru asigurarea unei funcționalități adecvate și conformității cu standardele industriale pentru soluții IoT rapide, eficiente și sigure în lumea conectată.

Tehnologiile care respectă standardele oneM2M vor asigura conectivitate și interoperabilitate fără probleme cu rețelele back-end, precum și pentru tranzacții securizate.

oneM2M este o organizație globală care creează specificații tehnice, cazuri de utilizare obișnuită și principii arhitecturale pentru a se asigura că tehnologiile M2M pot funcționa eficient la scară mondială. Arhitectura oneM2M se bazează pe un suport comun M2M, care poate fi ușor încorporat în soluțiile hardware și software ale furnizorilor, asigurând interoperabilitatea între nenumăratele dispozitive IoT din domeniu și serverele de aplicații M2M din întreaga lume.

Lider în standardele globale și în serviciile de certificare, TTA s-a aflat în fruntea certificării oneM2M din 2014 și este în prezent organizația oficială de testare și certificare oneM2M.

GCF | www.globalcertificationforum.org
oneM2M | www.onem2m.org
TTA | www.tta.or.kr/English

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu