Creați dispozitive audio de înaltă rezoluție utilizând noul Bluetooth® Audio SoC de la Microchip bazat pe tehnologia LDAC™ de la Sony

by donpedro

În contextul creșterii cererii consumatorilor pentru experiențe audio de înaltă calitate, utilizatorii se așteaptă ca dispozitivele audio Bluetooth să creeze o experiență imersivă și neîntreruptă de ascultare. Cu toate acestea, aplicațiile audio Bluetooth sunt adesea limitate de adâncimea și de rata de frecvență a codecurilor existente, adică tehnologiile de comunicații și de compresie utilizate pentru a trimite sunetul în aer. Acum, proiectanții de sisteme audio dispun de dispozitivul IS2064GM-0L3 de la Microchip Technology Inc. bazat pe tehnologia cu codec audio LDAC de la Sony, cu certificare completă și compatibil Bluetooth 5 System-on-Chip.
SoC permite producătorilor să dezvolte o nouă generație de dispozitive audio cu un codec avansat, care extind experiențele audio de înaltă rezoluție dincolo de limite. Producătorul de căști Upscale, Audeze, a implementat sistemul pe cip (SoC) în căștile lor de înaltă calitate Mobius. Pentru mai multe informații despre acest sistem, vizitați: http://www.microchip.com/IS2064.

Căștile Audeze Mobius utilizează sistemul IS2064GM-0L3 de la Microchip pentru conexiunea Bluetooth wireless care suportă interfața LDAC și alte codecuri audio. LDAC de la Sony este considerat codecul audio de cea mai bună calitate disponibil pe piață. Oferă o viteză de transfer de date de până la 990 kbps, aceasta fiind de trei ori mai mare decât standardul codecului Bluetooth Sub-band Codec (SBC) și menține o frecvență și o adâncime de până la 96kHz/24 biți. Eficiența înaltă de compresie și reproducere permite experiențe de audiție audio de înaltă rezoluție pentru dispozitivele audio Bluetooth.

Soluția IS2064GM-0L3 SoC nu numai că face codecul LDAC disponibil pe piața mai largă a furnizorilor de produse audio, aceasta, totodată, permite clienților să utilizeze suportul tehnic global excepțional al Microchip și mediul de dezvoltare cuprinzător pentru a-i ajuta cu implementarea și lansarea rapidă a produselor pe piață. Codecul LDAC este, de asemenea, integrat în sistemul de operare Android 8.0 Oreo™ Bluetooth, făcând tehnologia LDAC și mai disponibilă pe partea de transmisie.

Unelte de dezvoltare
The IS2064GM-0L3 este disponibil clienților la cerere, după aprobare. Plăcile de dezvoltare sunt, de asemenea, disponibile.

Prețuri și disponibilitate
IS2064GM-0L3 este livrat într-o capsulă LGA de 8 × 8 mm și este disponibil pentru producția de masă la prețuri începând de la 4.90 dolari/buc., pentru comenzi de 10,000 de unități. Contactați Sony pentru cerințe suplimentare de licențiere atunci când utilizați tehnologia LDAC: www.sony.net/Products/LDAC/index.html.

Pentru a afla mai multe despre linia completă de produse audio Bluetooth de la Microchip, vizitați pagina Microchip Bluetooth Audio Design Center.

Microchip Technology | www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu