MIBATRON – dedicat satisfacției clientului

by donpedro

Mibatron SRL este o companie românească, specializată în plantarea de componente electronice pe PCB-uri, atât cu montare pe suprafaţă, cât şi prin găuri (Through Hole). Mibatron Electronics poate furniza atât serii mici, cât şi medii. Aria noastră de expertiză include, de asemenea, furnizarea de PCB-uri cu mai multe straturi (până la 10 straturi), cu dublă faţă şi simplu placat.

Din 1993 am fost implicaţi în asamblarea de module electronice pentru unii dintre cei mai exigenţi clienţi, care acționează într-o nişă de piaţă de înaltă calitate şi fiabilitate ridicată.
Astăzi, Mibatron Electronics este un producător de module electronice, de mărime mijlocie, având contracte de manufactură la export şi la intern pentru aplicaţii industriale, medicale şi de telecomunicaţii.
Sistemul de management al calităţii este certificat conform ISO 9001:2008, utilizând ca minimă cerinţă standardul de fabricaţie IPC-A-610D.
Mibatron se angajază să furnizeze produse şi servicii de calitate, care să depăşească aşteptările clienţilor noştri.

SERVICII DE PRODUCŢIE

Asamblare PCB
Mibatron este echipat pentru ambele tehnologii de plantare de componente electronice pe PCB-uri, atât cu montare pe suprafaţă, cât şi prin găuri (Through Hole), tehnologie fără plumb. Tehnologia de plantare pe suprafaţă (SMT) a componentelor electronice pe una sau pe ambele părţi ale unui PCB, folosind o maşină automată de plantare.
Through Hole (prin găuri) — plantare de componente electronice cu pini, folosind inserţie manuală şi lipire automată în val. Mibatron oferă servicii de montaj cu timp standard de livrare în 10 zile. Pentru cazuri speciale pe termen scurt, produsele pot fi asamblate într-o zi (în funcţie de complexitatea plăcii şi a cantităţii).
Testare
Execuţie cabluri
Asamblare mecanică
Aprovizionare

SFATURI PENTRU CEREREA DE COTAŢIE

Apreciem oportunitatea de a contribui la afacerea dumneavoastră şi sperăm că ne veţi permite să vă oferim o cotaţie. Ştim că procesul cererii de cotaţie (RFQ) este o parte importantă a afacerii dumneavoastră şi joacă un rol critic în planificarea afacerii. La MIBATRON, vom lucra în colaborare cu clienţii noştri pentru a oferi cotaţii precise cât mai rapid posibil. Incluzând pentru RFQ-ul dumneavoastră următoarele elemente, procesul de mai sus se va accelera considerabil:
O listă de materiale completă va asigura o cotaţie în timp util şi exactă.
Desene, mostre şi fotografii sunt întotdeauna de ajutor. Furnizarea de cât mai multe informaţii cu care trebuie să lucrăm ne ajută să vă oferim cea mai bună cotaţie.
Pentru PCB-uri, fişierele Gerber sunt întotdeauna o necesitate, iar noi apreciem dacă ni le furnizaţi.
Testarea va fi o parte importantă în realizarea produsului pe care îl vom livra la dumneavoastră, testul de funcţionare ar trebui să fie inclus în cererea de ofertă.
În cele din urmă, desigur, vom avea nevoie de o previziune pentru cantităţile dumneavoastră, atât la livrarea iniţială cât şi anuală.

Vrem ca procesul de ofertare (RFQ) să fie cât mai simplu posibil şi terminat în intervalul de timp dorit de dumneavoastră. Cu cât avem mai multe informaţii când începe procesul de ofertare, cu atât răspunsul nostru va fi mai bun. Oferim clienţilor noştri ceva mai valoros decât pur şi simplu servicii electronice de asamblare. Oferim contracte complete pentru soluţii de fabricaţie şi servicii.

Ca urmare a declaraţiei Directivei UE 2002/95 CE referitoare la restricţia de substanţe periculoase (RoHS), Mibatron Electronics a acţionat ferm pentru a putea îndeplini aceste cerinţe. Suntem capabili să satisfacem nevoile clienţilor, atât conforme cu RoHS cât şi fără RoHS.

ECHIPAMENTE

Printerul Ekra Serio 4000 Compact
Echipamente de plantare automată, Pic&Place Panasonic AM100 și Topaz Xi pentru o gamă largă de componente începând de la 01005 până la QFP 55×55 mm şi viteze de 35.800 cph.
Cuptorul de re-flow cu convecţie de înaltă eficienţă, cu uniformitate termică, asigură o lipire şi un control al procesului excelent
Wave Streckfus, mașină de lipit în val automată
Takaya APT-8400 Flayng Probe functional tester

Mibatron srl
Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 19G
075100 Otopeni România
Tel: 0314056623 | Tel/Fax: 0314056622
office@mibatron.ro | www.mibatron.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu