Modemurile Teltonika simplifică implementarea soluțiilor IoT prin routere disponibile în România prin Comet Electronics

by donpedro

Teltonika este o companie de înalt profesionalism cu sediul în Lituania ce produce dispozitive pentru telecomunicații de tip M2M de peste 20 de ani. Fondată în 1998, Teltonika a început cu producerea de modemuri de comunicații wireless. În 2002 au finalizat dezvoltarea a patru produse proprii pentru sisteme de securitate wireless și management de la distanță, lansându-le apoi în producție. În 2003 Teltonika devine partener Nokia și include modemul Nokia N12 în produsele sale. În 2006 Teltonika își construiește prima fabrică pentru asigurarea rapidității în livrări și a calității produselor proprii. În același timp, introduce tehnologia GPRS în produse. În 2009, firma devine partener oficial al Fujitsu Microelectronics Limited, crescând capacitatea de producție la 600,000 de module pe an. În 2012 firma dezvoltă modulul WiMAX (4G) care funcționează în benzile de 2.5GHz și 3.5GHz. În 2015 Teltonika lansează o nouă serie de modemuri 3G și 4G (LTE) M2M pentru uz industrial.
Obiectivul firmei este să transforme tehnologiile IoT ce pot părea complicate în soluții simple și accesibile.

Routere industriale
RUT230 este un router industrial compact și eficient pentru aplicații profesionale. Acest router oferă performanțe ridicate pentru comunicarea celulară critică a aplicațiilor. Echipat cu un suport extern al cartelei SIM și LED-uri de stare a semnalului, acesta asigură o gestionare ușoară a rețelei. Conectorii antenei externe fac posibilă atașarea antenelor dorite și găsirea cu ușurință a locației cu cel mai bun semnal.

Cu suport 3G, RUT230 este un router M2M pentru soluții industriale. Eficiența costurilor este maximă în situații în care nu este nevoie de o mare cantitate de date mobile. Modulul router-ului 3G furnizează suficientă viteză pentru a satisface atât datele M2M, cât și unele solicitări obișnuite de utilizare a internetului.

Dispunând de conectivitate WiFi integrată, vă puteți elibera de întreți­nerea anevo­ioasă a tehnologiei Ethernet sau salvați pur și simplu unele date SIM pentru telefoane inteligen­te pentru verificări online și descărcări de atașa­mente.
Intrările con­fi­gura­bile vă per­mit monitorizarea eve­nimentelor externe, fie că este vorba de trecerea pragului de nivel al apei, fie de un simplu senzor de ușă. Primiți alerte de la distanță fie prin SMS, fie prin e-mail.
Slotul SIM extern vă permite să inserați sau să schimbați cartela SIM cu ușurință și dispozitivul se va conecta imediat la rețea fără a fi nevoie să-l reporniți.
Dispozitiv mic și compact pentru spații strânse, cu o capacitate limitată de dispozitive externe. Dacă unul dintre porturi rămâne liber, acesta poate fi utilizat fie ca o conexiune principală la internet, fie ca o conexiune de rezervă.

RUT240 este un router LTE industrial compact, economic și puternic pentru aplicații profesionale. Acest router oferă performanțe ridicate pentru comunicarea celulară LTE. Echipat cu un suport extern al cartelei SIM și LED-uri de stare a semnalului, acesta asigură o gestionare ușoară a rețelei.

Conectorii antenei externe fac posibilă atașarea antenelor. Bucurați-vă de conexiunea LTE la internet, fie că este vorba de un loc de camping, de casă sau de birou, fără griji – cu RUT240 sunteți acoperiți. Acest router elegant bazat pe tehnologie LTE CAT4, oferă pentru aplicațiile dumneavoastră viteze de până la 150 Mbps.

Printre tipurile de aplicații în care poate fi folosit acest router enumerăm:
Monitorizare și management al deșeurilor
Control cameră de supraveghere
Puncte de acces WiFi în transport public
Stații de încărcare a vehiculelor electrice
Distribuire internet în locuri izolate
Sisteme de panouri solare

RUT850 este un router wireless LTE compact, cu un design subțire. Acesta suportă cele mai recente standarde WLAN IEEE802.11n și IEEE802.11b / g și oferă o rată de transmitere și recepție fără fir de până la 150 Mbps LTE – până la 150 Mbps DL și 50 Mbps UL. Funcția integrată GNSS (GPS și GLONASS) permite urmărirea și înregistrarea locației utilizând serverul TAVL (Teltonika Automat Locator).
Funcția Geo-fencing oferă securitate supli­mentară – puteți primi notificări SMS/e-mail atunci când dispozitivul se îndepărtează din zona geografică prestabilită. Locația poate fi, de asemenea, recepționată prin SMS la cerere.

Conectorul prizei de alimentare are o intrare digitală de aprindere, care controlează starea modulului de somn al routerului.

RUT850 poate fi utilizat fie în vehicule ușoare, fie în autobuze, camioane și în alte tipuri de transport greu, care utilizează baterii de 24V. Acest lucru este posibil datorită gamei largi a tensiunii de intrare și protecției împotriva creșterilor de tensiune, fără a fi nevoie de echipament suplimentar de protecție împotriva supratensiunii.

Configurați conectivitatea dvs. la internet și fiți gata să porniți în câteva minute cu doar câteva clicuri de pe telefonul inteligent. Gestionați și monitorizați performanța routerului fără a vă conecta fizic la dispozitiv prin aplicația Android disponibilă.

 

RUT950 este un ruter LTE extrem de fiabil pentru aplicații profesionale. Acest router oferă comunicare celulară de înaltă performanță. RUT950 este echipat cu redundanță de conectivitate prin resetarea dublă a cartelei SIM. Conectorii antenei externe fac posibilă atașarea antenelor dorite pentru găsirea cu ușurință a locației unde semnalul este cel mai bun.

Aplicațiile cele mai întâlnite pentru acest router sunt:
Sisteme de supraveghere a construcțiilor
Rețea WiFi pe vapoare – În zilele noastre, multe porturi cu servicii complete oferă acces gratuit la WiFi pentru ambarcațiuni.
Camere radar fixe
Monitorizare semaforizare
Sisteme de cameră CCTV

Toate routerele Teltonika au sistemul de înnoire al firmware-ului prin transmisie mobilă (FOTA) fără posibilitatea pierderii configurației curente.

Alimentarea cu tensiune 9-30 Vdc include protecția la suprasarcini, fapt ce duce la reducerea numărului de echipamente ce trebuie instalate. Există și posibilitatea de atașare a unui dispozitiv de stocare extern – HDD sau memorie flash. Routerele pot fi montate pe șină omega.

Tabel comparativ

Suportul tehnic este complet și este asigurat împreună cu partenerii noștri din România, iar accesul la produse este rapid – cu livrare în maxim 48 de ore din stocul Comet Electronics – Sofia.
Cu routerele industriale Teltonika accesul dispozitivelor dumneavoastră la rețeaua Internet este rapid, ușor de instalat și total adaptabil aplicației.

Pentru detalii tehnice şi comerciale, contactaţi:

Ing. Ciprian Varga, Director Tehnic

Comet_new_logoComet Electronics   |   www.comet.srl.ro   |   office@comet.srl.ro
Str. Sfânta Treime Nr. 47, Bucureşti, Sector 2
Tel.: 021 243 2090   |   Fax: 021 243 4090

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu