JALAPENO: Modul Wi-Fi integrat cu Quad Cortex A7 pentru aplicații bazate pe Linux

by donpedro

Noul modul Wi-Fi Jalapeno de la 8DEVICES suportă DB/DC (Dual Band Dual Concurrency) 802.11a/b/g/n/ac în MU-MIMO 2×2 și oferă interfețe de mare viteză 2×1000 Base-T și USB3.0 pentru hub-uri IoT de înaltă performanță, routere și puncte de acces. Sunt, de asemenea, disponibile și kituri de dezvoltare.

Jalapeno are la bază noul SoC (sistem pe cip) IPQ-4018 de la QUALCOMM, care oferă capabilitatea specială de a deservi în același timp două benzi de frecvență 2.4GHz și 5GHz. Aceasta conduce la o viteză maximă de transfer de date a antenei de 1.166Gbps; 866Mbps la 11ac 2×2 @ 5GHz și 300Mbps pentru 11n 2×2 @ 2.4GHz.

Pentru a procesa cantitatea mare de date, sunt disponibile două procesoare CPU Cortex-A7 ca procesoare de rețea, iar încă două sunt disponibile ca procesoare de aplicație. Toate cele 4 procesoare operează la o frecvență de ceas de 700 MHz, fiecare oferind un motor de procesor media NEON MPE, o unitate în virgulă mobilă (FPU), precum și un număr de funcții de securitate de înaltă clasă, precum inițializare sigură și motoare de criptare.
De asemenea, configurația de memorie de 256MB DDR3 @ 667MHz, 128MB NAND și 8MB NOR FLASH vor face față cerințelor dvs. cele mai dure.
Suplimentar porturilor USB3.0 și 2 Gigabit Ethernet, Jalapeno oferă numeroase alte interfețe, precum USB2.0, I2C, I2S, UART și GPIO.

Distribuția linux de cod sursă OpenWRT este disponibilă pe GitHub (https://github.com/8DEVICES) și are suportul forumului comunității aflate în creștere (http://www.8DEVICES.com/community).

Acum sunt disponibile și kituri de dezvoltare în maga­zinul de mostre de la CODICO (www.codico.com/shop).
Mai multe informații sunt disponibile la: http://downloads.codico.com/misc/AEH/8DEVICES

Dacă sunteți interesați de acest produs, vă invităm să-l contactați pe dl. Ivan Mitic, Managerul Regional de Vânzări la distribuitorul CODICO.

Ivan Mitic
ivan.mitic@codico.com
+43 1 86 305-194

CODICO | www.codico.com www.codico.com/shop

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu