Maxim livrează primul autentificator securizat pentru radiații din industrie proiectat pentru a rezista în mediile dure pentru a proteja datele dispozitivelor medicale

by donpedro

Proiectanții de dispozitive medicale pot proteja datele din instrumentele chirurgicale utilizate în sterilizare împotriva radiațiilor gamma de nivel energetic ridicat, asigurând simultan atât securitatea instrumentelor prin capabilități precum managementul siguranței instrumentelor cât și prevenirea contrafacerii, cu autentificatorul securizat DS24E83 DeepCover® de la Maxim Integrated Products, Inc. Fiind prima soluție de autentificare securizată din industrie proiectată pentru sterilizare, aceasta îmbunătățește siguranța pacientului și include atât algoritmul de semnătură digitală pe curbe eliptice (ECDSA), cât și caracteristicile criptografice bazate pe altgoritmul de securitate SHA-256 (Secure Hash Algorithm-256). Interfața 1-Wire® permite o integrare simplă în proiectare.

Autentificatorul securizat DS28E83 integrează un NVM cu toleranță la radiații pentru a preveni pierderea datelor în timpul sterilizării. Dispunând de această capabilitate, proiectanții de dispozitive pot implementa protecție la costuri acceptabile, de la reutilizarea neautorizată și până la contrafacerea dispozitivelor post-vânzare. Permițând instrumentelor chirurgicale electronice să suporte sterilizare cu radiații gamma sau e-beam, DS28E83 sporește considerabil siguranța pacienților.

Autentificarea este implementată prin criptografie pe curbe eliptice și chei publice la standarde industriale pentru a proteja pacienții împotriva riscurilor asociate generate de dispozitive contrafăcute necalificate sau reutilizate ocazional. Utilizând interfața cu un singur contact – 1-Wire – de la Maxim, circuitul este ușor de implementat în proiectul unui client, fiind detinat instrumentelor chirurgicale medicale și aplicațiilor cu senzori.

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – Maxim Integrated

Maxim Integrated | www.maximintegrated.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu