Controler 3D de recunoaștere a gesturilor atestat pentru industria auto

by donpedro

Microchip Technology Inc. a lansat un nou controler tridimensional (3D) de recunoaștere a gesturilor, care oferă cel mai mic cost al sistemului din industria automobilelor, oferind o soluție durabilă pe un singur cip pentru modelele HMI avansate. MGC3140, primul dispozitiv atestat pentru utilizarea în industria auto, se alătură familiei de controlere 3D de recunoaștere a gesturilor de la Microchip, fiind ușor de utilizat.

Tehnologia suportă deschiderea automată a portbagajului prin mișcarea piciorului, precum și orice alte caracteristici bazate pe gesturi simple pe care un constructor dorește să le încorporeze. MGC3140 are certificare AEC-Q100 pentru industria electronică a automobilelor, operează în gama de temperatură -40 … + 125°C și îndeplinește cerințele privind interferența electromagnetică (EMI) și compatibilitatea electromagnetică (EMC) pentru sistemele din industria auto. Fiecare sistem de gesturi 3D este alcătuit dintr-un senzor care poate fi construit din orice material conductiv și un controler Microchip de recunoaștere a gesturilor reglat pentru fiecare aplicație individuală.

Unelte de dezvoltare
Kitul de evaluare Emerald oferă o platformă de evaluare convenabilă pentru controlerul 3D de recunoaștere a gesturilor. Kitul include o placă PCB pe care se află controlerul MGC3140 și un senzor pentru recunoaștere a gesturilor, cabluri, software precum și toată documentația necesară pentru a sprijini o experiență facilă de utilizare. Toate componentele sunt compatibile cu mediul de dezvoltare Aurea de la Microchip, care suportă toate controlerele 3D de recunoaștere a gesturilor produse de Microchip.

Pentru mai multe informații accesați pagina Electronica Azi International – Microchip

Microchip Technology | www.microchip.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu