Centrul IoT al Farnell element14 oferă noi informații și articole tehnice pentru dezvoltatorii IoT

by donpedro

Farnell element14, distribuitorul de plăci de dezvoltare, a adăugat conținut nou în centrul său IoT. Hub-ul IoT, disponibil în engleză, franceză, germană și poloneză, conține o varietate de știri IoT și povestiri, studii de caz, produse și interviuri, precum și articole tehnice care explorează posibilitățile aplicațiilor IoT.

Conținutul nou adăugat la hub include:

  • Opțiuni de proiectare pentru Bluetooth Low Energy – în cea de-a cincea actualizare majoră a tehnologiei Bluetooth, este acum posibilă adaptarea comunicațiilor fără fir la nevoile precise ale unei aplicații. Articolul acoperă factorii care trebuie luați în considerare atunci când implementați BLE în echipamentul final, de la opțiuni de antenă RF și protocoale suportate și până la considerente API.
    Tehnologie pentru dispozitive purtabile: ce anume este și de ce este atât de important să discutăm despre cele mai recente inovații din piața dispozitivelor purtabile, de la îmbrăcăminte inteligentă și bijuterii inteligente și până la tatuaje inteligente înainte de a discuta despre abordările de proiectare disponibile în prezent pentru dezvoltatorii de sisteme
    Ce se întâmplă în Internetul lucrurilor? se referă la patru domenii cheie ale ecosferei Internetului lucrurilor – senzori, managementul puterii, securitate și conectivitate, la cele mai recente și mai interesante evoluții ale acestora, înainte de a discuta despre relația dintre IoT și inteligența artificială (AI) și cum poate ajuta tehnologia cloud la facilitarea viitoarelor proiecte IoT.

Pe lângă articolele de mai sus, vizitatorii centrului IoT pot citi articole scrise de invitați importanți, precum Murata Europe, Correctly selected connectivity is essential to an effective Internet of Things și ARM, Extending the battery-life of an IoT BLE device.

Mai multe articole găsiți pe acest link: http://uk.farnell.com/internet-of-things

Farnell element14 | http://farnell.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu