Câștigați un depanator AVR Dragon de la Microchip

by donpedro

Depanatorul de la Microchip − AVR Dragon − stabilește un nou standard pentru instrumentele de dezvoltare cu costuri reduse pentru dispozitivele AVR pe 8-biți și 32-biți cu capabilități de depanare pe cip OCD (On Chip Debug). AVR Dragon poate efectua o depanare simbolică pe toate dispozitivele cu OCD cu SPI, JTAG, PDI, programare la tensiuni înalte, programare paralelă precum și moduri aWire.
Depanatorul este alimentat prin USB și este capabil să furnizeze energie unei ținte externe; iar zona de prototipare existentă pe placă permite o programare și o depanare simplă, fără hardware suplimentar, în afară de cablurile de conectare.
Caracteristicile principale ale depanatorului Microchip AVR Dragon includ: memorie de 128Kb SRAM pentru a obține viteze mari de declarare la nivelul instrucțiunilor, USB 2.0 de mare viteză compatibilă cu interfața gazdă (12MB/s), convertoare de nivel robuste care suportă operarea țintei în intervalul 1.8V … 5.5V și suportă până la 3 puncte hardware de întrerupere a programului sau 1 punct (mascabil) de întrerupere a datelor.
O zonă de dezvoltare/prototipare permite proiectanților să-și construiască propriile circuite sau să adauge socluri pentru amprenta dorită a dispozitivului.
Depanatorul suportă, de asemenea, NanoTrace, în funcție de modulul OCD de pe dispozitivul AVR, utilizând memoria dispozitivului țintă.

Pentru a avea șansa de a câștiga depanatorul AVR Dragon de la Microchip, accesați pagina:
http://page.microchip.com/eazi-dragon.html
și introduceți datele voastre în formularul online.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu