SOLID67 sunt noile module I/O de la Murrelektronik. Acestea facilitează instalarea pe teren și sunt deosebit de atractive pentru aplicații cu senzori și actuatori IO. Acestea pun la dispoziție opt sloturi de conexiune IO-link, dar integrează și IO clasice excelente în sistem.

Carcasa metalică turnată dintr-o bucată și performanțele de vibrație și de șoc excelente (15 și 5G) permit utilizarea acestor module chiar și în medii industriale dificile – într-un interval de temperatură cuprins între -20 și +70°C. Se deschide astfel calea pentru un mare număr de aplicații. Funcțiile extensive de diagnoză ale modulului, disponibile prin intermediul sistemului de control sau al unui server web integrat, fac ca depanarea să fie o problemă simplă.

Simplificarea depozitării
Modulele SOLID67 pot gestiona protocoale multiple, acestea suportând ProfiNet și EtherNet/IP. În funcție de conceptul de comandă, în acest scop se acționează, pur și simplu, un comutator pe modul. Acest lucru reduce numărul de variante, fiind necesare mai puține module diferite.

Utilizați toate sloturile
Sloturile modulelor IO-Link-Master (Pin 4) sunt proiectate multifuncțional; modulele pot fi utilizate pentru senzori și actuatori IO-Link, în plus putând fi parametrizate ca intrări sau ieșiri clasice. Cu un singur modul pot fi citite semnale de diferite tipuri.

Se scurtează astfel durata de instalare
Liniile compacte de alimentare M12 (codate L) pot rezista la sarcini mari de curent de până la 16A. Totodată, mai multe module pot fi alimentate în același timp. Acest lucru simplifică instalarea și reduce lungimea cablurilor. PI (Organizația de utilizatori pentru Profibus și ProfiNet) vede în M12 cu codificare L viitorul standard al conectorilor de putere.

Reducerea necesarului de spațiu
Cu o lățime constructivă de doar 30 de milimetri, variantele IO-Link subțiri ale SOLID67 sunt optime pentru instalarea în spații mici. Modulele pot fi instalate în imediata apropiere a proceselor, iar senzorii și actuatorii pot fi conectați cu cele mai scurte linii de conectare.

 

Murrelektronik GmbH
Tel.: +43 1 7064525-0 | Fax: +43 1 7064525-300
info@murrelektronik.at
www.murrelektronik.ro

Aurocon_EA0714_Murr_Logo

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu