Driverele poartă SCALE de la Power Integrations sunt acum disponibile cu acoperire de protecție

by donpedro

Power Integrations, liderul în tehnologii de driver poartă pentru aplicații de invertoare de tensiune medie și mare, a lansat acoperirea conformă din fabrică pentru driverele sale SCALE™ IGBT și MOSFET. Acoperirea conformă îmbunătățește siguranța în funcționare a sistemului prin protecția componentelor electronice împotriva contaminanților precum poluare, praf și condensare, ce pot cauza coroziune. Driverele poartă cu acoperire din fabrică de la Power Integrations reduc costurile cu inventarul, timpul de producție și costul global de proprietate, prin eliminarea necesității ca producătorii să trimită plăcile unor subcontractori pentru curățare și acoperire.
Power Integrations utilizează un lac acrilic avansat, larg utilizat în sectorul industrial și auto. Procesul înalt automatizat este calificat în conformitate cu testele IEC 60068-2 și este urmat de inspecție optică 100% pentru a asigura o calitate consistentă. Nucleele de driver poartă SCALE cu acoperire conformă sunt componente recunoscute UL®. La început, familiile de drivere poartă 2SC0106T, 2SC0108T, 2SC0435T, 2SP0115T și 1SP0335 vor fi oferite cu acoperire conformă, iar, în viitorul apropiat, vor fi urmate de seriile 2SD300C17, 2SC0535T, 2SC0635T, 2SP0320 și 1SP0635V. Toate produsele viitoare vor include, de asemenea, ca opțiune, acoperire din fabrică.

Michael Hornkamp, director de marketing pentru produsele driver poartă la Power Integrations, declară: “Clienții din zona invertoarelor eoliene, invertoarelor de tracțiune, stațiilor HVDC MMC, driverelor fotovoltaice și industriale, unde mediile dure sunt la ordinea zilei, beneficiază de procesul de acoperire conformă. Prin testarea, curățarea și acoperirea plăcilor în fabrica noastră, reducem posibilitatea de contaminare a produselor înainte de acoperire și eliminăm timpul, costul și inconveniența utilizării unor subcontractori terțiari.”

Power Integrations | www.power.com

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu