Detecție precisă a obiectelor și a nivelului de umplere

by donpedro

Leuze electronic extinde portofoliul senzorilor optici și inductivi în comutație cu senzori capacitivi, punând la dispoziția clientului întreaga soluție de detecție de la un singur producător.

Leuze electronic introduce senzori non-contact, rezistenți la interferențe electromagnetice și contaminări ale mediului de lucru (praf) cu noua gamă de senzori capacitivi. Aceștia sunt disponibili în carcase cilindrice sau cubice, din metal sau plastic, integrabile sau parțial integrabile. Senzorii capacitivi au o durată de viață îndelungată, indiferent de distanța de operare sau frecvența de comutare.
Noii senzori realizează detecția fără contact pentru diverse obiecte și medii, indiferent de forma acestora. Sunt potriviți în special pentru aplicații de detecție a obiectelor în medii dure și neigienice, având carcasă IP67. Datorită abilității lor de a vedea prin anumite materiale, sunt des utilizați și în industria împachetării. Ei realizează detecția produselor în pachete sau ambalaje, precum și detecția și monitorizarea umplerii recipientelor.

www.oboyle.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu