BoPad – mai mult decât o carcasă portabilă

by donpedro

Noua serie BoPad de la BOPLA a fost optimizată, pentru integrarea ecranelor tactile și a afișajelor.

Gama largă și impresionantă de carcase portabile cu design modern și elemente individuale.
Cu seria BoPad de carcase pentru produse electronice, BOPLA a dezvoltat incinte în stil modern pentru integrarea tastaturilor cu membrană, ecrane tactile și afișaje.

Noua incintă electronică e gândită special pentru a îndeplini cerințele dispozitivelor mobile portabile în mână care sunt utilizate în condiții dificile. Prin utilizarea incintelor BoPad nu sunt realizate doar dispozitive mobile portabile, fiindcă sunt disponibile și variante pentru aplicații desktop sau accesorii pentru montare pe perete.

Carcasele BoPad sunt livrate în cinci dimensiuni de bază și două culori (alb, negru). Desigur, ca întotdeauna, la BOPLA sunt disponibile și culori speciale, la cerere. În plus, utilizatorul poate alege între variantele BoPad înclinate și plate, cu sau fără compartiment pentru baterii. Cele două versiuni BOP 7.0 și BOP 10.1 BoPad − zise “mari”, au fost optimizate pentru integrarea ecranelor touch și a bateriilor reîn­căr­cabile Li-Ion cu format 18650. Acest lucru permite dispozitivelor cu operare prin atingere să utilizeze componente standard, ceea ce le face deosebit de rentabile și ușor de utilizat. Spre deosebire de cele trei versiuni zise “mici”, designul pentru două mâini − format orizontal − contribuie la utilizarea ușoară.

Pentru a permite integrarea tastaturilor cu membrană și a ecranelor tactile, toate carcasele BoPad tip consolă au o secțiune adâncă pentru încastrare în capac. Conturul lor lustruit creează un aspect de înaltă calitate și protejează suprafața de lucru. Incintele BoPad oferă protecție IP 40 la mediul de lucru ca variantă standard, dar protecția poate crește până la IP 65 oricând − dacă este necesară, prin adăugarea unei garnituri din termoplastic elastomer (TPE).

Arie cu adâncime pentru montare tastatură cu membrane (BOP 500, 700, 900: 1.8mm; BOP 7.0, BOP 10.1: 2.5mm)

Optimizare pentru integrare de ecrane tactile și suport de baterii Li-Ion model 18650 (BOP 7.0 sau BOP 10.1)

Carcase portabile IP 40 sau IP 65 (prin garnituri BOP_DI) compusă din capac și bază, 4 șuruburi

Carcasă ergonomică și protecție la impact (BOP 7.0 sau BOP 10.1)

Protecția carcasei la impact, combinată opțional cu garnitura de etanșare, în diverse culori

Variante cu / fără compartiment de baterii (până la mărimea BOP 900)

Garnituri de etanșare IP65, în 4 culori

Protecții la impact, plastic în 4 culori

Caracteristici de bază ale seriei BoPad:
• 5 dimensiuni de bază
• 2 culori: Negru, similar cu RAL 9005; Alb, similar cu RAL 9016; Culori speciale la cerere
• Variante plate sau înclinate
• Variante compartiment de baterii, până la BOP 900
• Garnitură de etanșare, opțională
• Protecția la impact, opțională
• Optimizare pentru integrarea ecranelor sau afișajelor tactile (touch screen) de 7.0” și 10.1” (BOP 7.0/10.1)
• E posibilă montarea direct pe perete, tip VESA (BOP 7.0/10.1)

Clasă de protecție
Incintă standard: IP 40;
Incintă cu etanșare: IP 65 (DIN EN 60529)

Material pentru carcase
Carcase: ABS
Protecție la etanșare / impact: plastic TPE

Accesorii practice
− Garnituri de etanșare pentru carcase, atașabile opțional la montare. Având variante în patru culori (alb, negru, roșu semnal, albastru semnal), garniturile asigură o vizibilitate ridicată a aparatelor și protecție împotriva infiltrațiilor, fiind o caracteristică suplimentară de proiectare.
− Compartimente de baterii, suporturi speciale pentru bateriile reîncărcabile Li-Ion cu format 18650.
− Protecția la impact (șocuri, lovituri) pentru carcasa de mână este o îmbrăcăminte din material colorat, disponibilă în plus, opțional. Utilizatorul poate alege și acest element de protecție în culorile: negru, galben semnal, roșu semnal și albastru semnal.

La versiunile de carcasă BOP 7.0 și 10.1, protecția la impact și carcasa de bază au adâncituri ergo­no­mice, ca niște mânere încastrate, ce le fac deosebit de confortabile în utilizare.
− Pentru utilizarea ca o incintă montată pe perete, BOPLA oferă o nouă prindere de perete, în standard VESA. Prin utilizarea acestui accesoriu standard – ce poate fi folosit și pentru alte serii de carcase – un produs BoPad poate fi ușor convertit într-o incintă fixată pe un perete. Mecanismul de blocare inovatoare are un design compact, care face posibil un spațiu liber de numai 7 mm.

Carcasele cu dimensiuni BOP 7.0 și 10.1 au deja o fixare VESA 75 pe spate, astfel încât montarea pe un perete este posibilă în orice moment. Și incinta BOP 900 poate fi utilizată ca o carcasă montată pe perete, dar este necesară prelucrarea mecanică.
– Capace de acoperit șuruburile.

Rețineți! Sunt disponibile diverse servicii la BOPLA: prelucrări mecanice, lăcuire, inscripționare, gravare, inserții, culori preferate, eșantioane de testare. Un exemplu de serviciu disponibil este integrarea afișajelor capacitive − cu atingere, sub o suprafață de sticlă de înaltă calitate, folosind procesul special de lipire ce poate avea loc la BOPLA. Lipirea lichidă a ambelor componente creează un aspect de înaltă calitate și o stabilitate mecanică și, în același timp, o funcționalitate optimă a sistemului tactil capacitiv.

Info WEB:
https://www.bopla.de/fileadmin/products/Katalog_Pdfs/BoPad_EN.pdf
https://www.bopla.de/en/enclosure-technology/product/bopad.html

ECAS Electro (http://www.ecas.ro) este distribuitor auto­rizat al produselor BOPLA.

Detalii tehnice:
ing. Cristian-Romeo Zafiu | cristian.zafiu@ecas.ro
birou.vanzari@ecas.ro

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu