Weidmüller u-link

by donpedro

Cu cât este mai amplă soluția de mentenanță la distanță a echipamentelor și sistemelor, cu atât tinde să fie mai complexă și laborioasă gestionarea acesteia. Pentru mulți utilizatori, toate acestea sunt o provocare. Noua soluție web-based u-link oferită de Weidmüller, impresionează prin accesul rapid și eficient oferit la echipamente și sisteme. U-link face ca mentenanța la distanță să fie simplă, permițând gestionarea facilă a unităților de producție de către utilizatori.
Interfața intuitivă a u-link poate fi configurată cu ușurință pentru a reprezenta sistemul și pentru a răspunde necesităților specifice de proiectare. Pe lângă un serviciu inovator de tip cloud care operează pe servere din Germania, securizate și cu disponibilitate ridicată, u-link oferă o platformă online cu “compartimente” securizate, datele fiind astfel protejate de accesul “terților”. Datorită funcțiilor sale speciale, u-link furnizează o bază solidă pentru instalarea securizată și rentabilă a unor soluții de mentenanță chiar și pentru sisteme extinse.

u-link simplifică mentenanța la distanță și sporește productivitatea echipamentelor cu ajutorul intervențiilor rapide.

Instalațiile de producție multiple cât și numeroșii utilizatori, pot fi gestionați simultan datorită structurii clare și concise. Soluția u-link nu impune nicio limită, poate înregistra pe portal orice număr de routere și utilizatori, iar în funcție de necesitate, sistemul se poate extinde ulterior. Astfel, u-link poate fi adaptat pentru a satisface optim nevoile unei companii aflate într-un proces continuu de dezvoltare și schimbare. U-link utilizează un sistem indivi­dual de gestiune al drepturilor conform cu specificul clientului, drepturile de acces fiind gestionate în conformitate cu specificațiile individuale ale acestuia.
Datorită interfeței intuitive, configurarea se face cu efort minim, iar routerele și locațiile pot fi interconectate cu ușurință, fără cunoștințe ample în domeniul IT.

Mai multe facilități pot fi interconectate folosind serviciul de tip cloud. Accesul de la distanță la echipamente și utilaje se face printr-o conexiune VPN securizată − din orice punct de pe glob. Serverele cu disponibilitate ridicată asigură un acces securizat non-stop la toate sistemele. În plus, routerele Industrial Ethernet oferite de Weidmüller garantează integritatea deplină a sistemului de mentenanță la distanță. Monitorizarea și rapor­ta­rea stării se face prin intermediul Weidmüller Heartbeat: această funcție comunică starea de disponibilitate a unui router față de sistemul de mentenanță la distanță u-link.
Nivelul înalt de productivitate a sistemelor, fără necesitatea cunoștințelor aprofundate în domeniul IT, asigurat în permanență de u-link permite inginerilor de mentenanță și operatorilor instalațiilor acces ușor la sisteme.
U-link, soluția perfectă de mentenanță la distanță − simplă, rapidă, sigură și precisă.

 

Weidmüller – Partenerul tău în conectivitate industrială
Let’s connect.

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro sau apelați Weidmüller la numărul de telefon 0268 446 222.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu