Canal cablu perforat Weidmüller − canale cablu stabile mecanic și de înaltă calitate

by donpedro

Conform conceptului “toate dintr-o singură sursă”, Weidmüller oferă o linie completă de produse pentru infrastructura tablourilor electrice, acum completată cu canale cablu perforate.

Blocurile terminale Weidmüller utilizează optim spațiul din tabloul electric până la ultimul milimetru, datorită conceptului subțire și sistemului inovator de conexiune. Întrucât cablajul este tot mai complex, Weidmüller a introdus canalul cablu în portofoliu pentru a oferi o instalare ușoară, sigură și structurată. Cablarea ordonată și protejată asigură instalarea și întreținerea rapidă și ope­rarea sigură. Canalul de cablu perforat Weidmüller este ușor de utilizat. Materialul de înaltă calitate, cu marginile netede fără rugozități, protejează izolația conductoarelor în timpul instalării. Alte canale și accesorii pot fi adăugate sau conectate în diferite puncte ale canalelor de cablu prin simpla rupere a elementelor laterale sau de legătură, prin puncte predefinite de rupere.

Canal cablu perforat Weidmüller: gamă extinsă de canale de cablu metrice sau DIN, cât și canale de cablu de colț DIN pentru cablarea perfectă a panoului de comandă.

Canalul de cablu perforat Weidmüller impre­sionează prin toate variantele – metric sau DIN, PVC standard sau plastic tehnic PPE de înaltă performanță pentru temperaturi de funcționare de până la 120°C. Elementele de fixare pentru conductoare sunt practice și împiedică căderea conductoarelor individuale în timpul instalării. Chiar și în cazul în care conductoarele se poziționează pe verticală, acestea rămân atașate în siguranță cu ajutorul accesoriilor specifice. Astfel, se economisește timp de lucru și se reduc costurile de instalare.
Perforațiile precise ale bazei conform DIN EN 50085-2-3, facilitează instalarea exactă. Mecanismul de blocare este inteligent și oferă o închidere ușoară și sigură a capacului.

Canal cablu perforat Weidmüller: disponibile în două variante de bază – metrice și DIN, ele diferă prin lățimea pieptenilor laterali și lățimea dintre piepteni.

Portofoliul nostru complet asigură soluția optimă pentru orice aplicație. În plus față de canalele standard cu o lungime de 2000 mm, sunt disponibile o multitudine de alte variante cu diferite lățimi ale pieptenilor laterali, lățimi diferite între piepteni sau profile diverse – metric și DIN, precum și variante speciale cu bază sau canal de colț. Gama de produse variază de la 25mm înălțime și 25mm lățime până la 150mm înălțime și lățime de 100mm. Sunt disponibile, de asemenea, variante din material fără halogen.

Utilizarea în diferite intervale de temperatură:

gradul de inflamabilitate V-0 (UL94):
− varianta PC de la -25°C până la 105°C
− varianta PPE de la -25°C până la 120°C;
gradul de inflamabilitate V-2 (UL 94):
− varianta PVC de la -5°C până la 60°C.

Tuburi flexibile de protecție pentru cabluri Weidmüller: adecvate în special pentru construcția cablajelor ergonomice in tablourile electrice sau de comandă.

Dacă nu este posibilă instalarea în unghi drept, utilizatorul poate recurge la soluții flexibile, de 500 mm lungime, care permit o instalare sigură a cablului în diverse unghiuri. Aceste soluții fac posibilă reali­zarea unor cablaje sigure și fiabile pentru conductoarele individuale.
Portofoliul este completat prin includerea unor accesorii, cum ar fi: capace separate, suporturi și se­paratoare în diverse variante. Nu în ultimul rând, sunt disponibile și tuburi de protecție a cablului, în spirală sau din țesături cu lungime de la 6 m până la 50m. Sculele disponibile facilitează menținerea tuburilor deschise pentru o utilizare fiabilă și ușoară. Cu această gamă completă de produse, Weidmüller asigură o cablare perfectă, nu doar la nivel de bloc terminal cât și între bornele acestora.

Weidmüller – Partenerul tău în conectivitate industrială
Let’s connect.

Pentru detalii suplimentare, accesați pagina web: www.weidmueller.ro sau apelați Weidmüller la numărul de telefon 0268 446 222.

S-ar putea să vă placă și

Adaugă un comentariu